11-S

Així serà l'especial de la Diada a TV3, Catràdio i RAC1

A partir de les 17.00, la cadena emetrà el programa especial de la Diada, que retransmetrà la manifestació convocada per l'ANC

Cristina Riba a l'especial de l'11-S del 2022

TV3 tornarà a oferir un any més una àmplia cobertura de la Diada Nacional de Catalunya amb la transmissió en directe de diversos actes i esdeveniments. La programació especial començarà el dijous 7 de setembre a les 20.00 amb l'emissió en directe de l'acte de lliurament de les Medalles d'Or de la Generalitat.

Diumenge, 10 de setembre, a les 21.00, TV3, emetrà el missatge institucional del president de la Generalitat, Pere Aragonès, des de la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), al barri del Raval de Barcelona.

Dilluns, 11 de setembre, la programació especial de TV3 arrencarà a partir de les 8.00, amb l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova. L'espai estarà conduït per la periodista Anna Poch i s'allargarà fins aproximadament les 13.00. A partir de les 17.00, després de l'emissió de la pel·lícula "Tros", la periodista Cristina Riba conduirà des del plató de TV3 el programa especial de la Diada, que retransmetrà la manifestació convocada per l'ANC.

El programa comptarà amb els comentaris a peu de carrer del periodista Pere Bosch i amb una taula d'anàlisi al plató amb la participació dels periodistes Oriol March, Toni Aira, Montserrat Nebrera i Estefania Molina.

Una transmissió que l'any 2022 va acusar el desgast del procés i lluny de les xifres estratosfèriques d'anys anteriors, no va passar d'un 12,6% i 176.000 espectadors per a la manifestació i 132.000 i 9,8% per a l'anàlisi posterior.

Programació de TV3 per l'11 de setembre

Horari de la manifestació de la Diada

La manifestació serà en l'habitual horari de tarda, per coincidir amb la commemoració del 1714, a les 17:14 hores. A més, aquest 2023 l'Onze de Setembre cau en dilluns i, per tant, s'incorporarà en un pont de tres dies.

Recorregut i on es farà

La manifestació de la Diada es farà a Barcelona, aquest cop amb quatre punts de sortida que convergiran a plaça Espanya, que l'ANC vol rebatejar com a plaça Primer d'Octubre. Cada punt de sortida formarà part d'una columna, amb un valor de la república catalana associat.

  • Plaça del Doctor Letamendi: per la sobirania.
  • Ciutat de la Justícia: per la llibertat.
  • Escola Proa: per la llengua.
  • Estació de Sants: pel país.
Recorregut de la manifestació de l'ANC

Després del TN Vespre, s'emetrà l'acte institucional des de les torres de Puig i Cadafalch de Montjuïc, en un espai conduït pel periodista Jordi Pons.

A Catalunya Ràdio, especial amb Ricard Ustrell

Pel que fa a Catràdio, la programació arrencarà a partir de les 08.00, amb una edició especial d'El Matí de Catalunya Ràdio, que conduirà Ricard Ustrell. El seguiment de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova i de l'inici de la Diada donarà pas a una sèrie d'entrevistes en el marc de la Setmana del Llibre.

A les 14.00, Òscar Fernández presentarà una edició del Catalunya migdia i, a les 16.00, Ricard Ustrell farà el seguiment de tot el que passi durant la mobilització a Barcelona, i que comptarà amb els discursos i les reaccions en directe i l'anàlisi d'una taula d'experts.

A RAC1, programa especial de 15 a 20h

A l'emissora del Grup Godó, Jordi Basté, Anna Vallhonesta, Toni Clapés i Xavi Bundó conduiran el programa especial que seguirà la manifestació de les 15 a les 20h.

ETIQUETES:

Deixa un comentari