RÀDIO PRIVADA

Així serà la nova graella de RAC1 amb Jordi Basté i Toni Clapés i sense Albert Om

Jordi Basté estrenarà la seva dissetena temporada al capdavant d'"El món a RAC1": "Tinc més ganes de començar que cap altre any"

Jordi Basté el vídeo promocional de RAC1

RAC1 ha presentat aquest divendres al matí, la nova graella de la temporada 2023/24 amb un programa especial d'El món a RAC1 estiu, amb Sergi Ambudio, des del teatre L'Atlàntida de Vic. L'emissora del Grup Godó ha reunit a les principals cares de la cadena per explicar les novetats d'aquesta tardor que aspiren a revalidar el seu lideratge radiofònic.

Jordi Basté estrenarà la seva dissetena temporada al capdavant d'El món a RAC1 a partir del dilluns 4 de setembre. De 6 a 12h, el programa, líder de la ràdio a Catalunya, amb 711.000 oients, apostarà per la continuïtat. "Aquest any em passa una cosa molt curiosa: Tinc moltes ganes de començar. Més que qualsevol altre any i no sé per què…", ha reconegut el presentador.

Cal recordar que aquest any, Basté s'enfrontarà al nou matinal de Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio després de la sortida de Laura Rosel, que només havia obtingut 443.000 oients, segons el darrer EGM. Els migdies repetiran La competència, dels Òscars i el Vostè primer, amb Marc Giró, que incorpora a la polèmica escriptora Juana Dolores.

Clapés farà cinc hores diàries

El principal canvi arribarà a la franja de tarda, després de la cancel·lació de l'Islàndia d'Albert Om, que s'emetia de 19 a 20.30h. Toni Clapés i el seu equip del Versió RAC1, ampliarà una hora més la seva durada i s'emetrà de 15 a 20h. Entre les novetats del programa, destaca el retorn de Montse Llusà, després de la seva baixa per motius de salut i una aposta pels esports amb la incorporació dels periodistes Maria Xinxó i Edgar Fornós.

El No ho sé, d'Anna Vallhonesta, també avançarà el seu inici a les 20h i s'allargarà fins a les 22.30 h. pel que fa als caps de setmana, el Via lliure, amb Xavi Bundó, ocuparà la franja de 7 a 14h i incorporarà al cuiner Nandu Jubany.

ETIQUETES:

Deixa un comentari