ESTRENA

Noves imatges del nou plató del "Planta baixa" d'Agnès Marquès a TV3: "Provant…"

El magazín de tarda tornarà molt renovat amb nou horari, noves seccions i continguts i una nova imatge gràfica

Agnès Marquès al nou plató del "Planta baixa" (Instagram)

A partir de dilluns 4 de setembre, TV3 recuperarà la seva graella habitual tot i que ho farà amb força canvis. El més destacat serà el nou Planta baixa d'Agnès Marquès que a partir d'ara començarà a les 17.35h, després del Com si fos ahir i la sèrie El paradís de les senyores. El magazín de tarda tornarà molt renovat amb noves seccions i continguts i un rentat de cara a fons.

L'altre canvi arribarà a les 19.10, amb l'emissió del concurs Atrapa'm si pots que d'aquesta manera competirà amb l'exitós El Cazador de La 1. L'espai de Llucià Ferrer també estrenarà un nou decorat i plató a partir del 4 d'octubre als estudis que Mediapro té a la Diagonal de Barcelona.

Un canvi d'imatge que també afectarà al nou Planta baixa que canviarà de plató i s'emetrà des del mateix estudi que el Tot es mou d'Helena Garcia Melero. Tal i com vam avançar fa només uns dies, l'equip del programa ja es troba immers en els darrers assajos mentre els tècnics acaben de construir el que serà el seu nou decorat.

Tal i com es pot apreciar a les noves imatges publicades per alguns dels membres de l'equip a les xarxes socials, el PB també estrenarà nova imatge gràfica amb una aposta pel color lila, el vermell, el taronja i el blanc.

Imatge del nou plató del "Planta baixa" (Instagram Agnès Marquès)
Nou plató del "Planta baixa" (Instagram)
Agnès Marquès a la nova taula del "Planta baixa" (Instagram)
Últimes proves al plató de TV3 (Instagram)
Nou plató del "Planta baixa" (Instagram)

ETIQUETES:

Deixa un comentari