NOVA GRAELLA

Les 10 estrenes de Telecinco per intentar reflotar les seves audiències a partir del setembre

La novetat principal serà la tornada de "Gran Hermano" i la nova graella diària amb Ana Rosa Quintana ocupant la franja de tarda

Marta Flich presentarà "Gran Hermano VIP"

Telecinco ha anunciat quines seran les seves grans apostes de la nova temporada per intentar capgirar la mala ratxa en audiències que al juliol l'han situada en quart lloc a Catalunya i tercera a Espanya. En un vídeo promocional fet públic aquest dijous, la cadena de Mediaset ha avançat els programes que estrenarà a la tardor. El més destacat serà la tornada de Gran Hermano VIP 8 tot i que ho farà amb Marta Flich com a presentadora, que agafarà el relleu a Jorge Javier Vázquez.

Els altres canvis que arribaran a la graella seran els nous espais de la franja matinal i de tarda. Així, de 9.00 a 11.00 s'emetrà La mirada crítica amb Ana Terradillos; i d'11.00 a 15.00 serà el torn de Vamos a ver amb Joaquín Prat que agafaran el relleu a El programa de AR. I és que cal recordar que Ana Rosa Quintana farà el salt a la tarda amb TardeAR, que ocuparà el buit de Sálvame i del fallit Así es la vida de Sandra Barneda.

Ana Rosa presentarà "TardeAR"

Un nou espai musical amb Carlos Sobera

Pel que fa a les apostes de prime time, Telecinco estrenarà noves temporades de les sèries La que se avecina i Entrevías i Got talent. Per a la nit dels divendres, la cadena aprivada seguirà confiant amb el recent estrenat La última noche de Sandra Barneda. D'altra banda, també s'estrenan noves pel·lícules com Way Down, Top Gun: Maverick, Muerte en el Nilo, Aladdin, El rey león, Cruella i Frozen II.

La novetat principal serà El musical de tu vida, un nou format produït per Mediapro i presentat per Carlos Sobera en que cada setmana es rendirà tribut a una important celebritat del nostre país. Seran suficients aquests canvis per reflotar la profunda crisi d'audiència de Telecinco? A partir del setembre en sortirem de dubtes!.

ETIQUETES:

Deixa un comentari