LA CARA B

Lara Álvarez se sincera sobre "Supervivientes": "Abans de sortir en directe, vomitava de l'ansietat"

La copresentadora del reality de Telecinco entre el 2015 i 2022 ha reconegut que va necessitar d'ajuda psicològica

Lara Álvarez se sincera sobre el seu pas per "Supervivientes"

Lara Álvarez, copresentadora de Supervivientes entre els anys 2015 i 2022, ha revelat els motius de la seva sortida del reality de Telecinco. La periodista asturiana de 37 anys que aquest estiu ha presentat sense gaire fortuna Me resbala, (l'espai es va acomiadar aquest dimarts amb un pobre 5,0% d'audiència a Catalunya i un 4,5% a Espanya), s'ha sincerat a La Casa de mi vecina, un podcast de Podimo presentat per Nagore Robles.

Álvarez, que conduïa les gales des d'Honduras, mentre Jorge Javier Vázquez s'encarregava del plató des de Madrid ha reconegut que "'Supervivientes' ha marcat un abans i un després a la meva carrera". "Allà m'he enfrontat a la meva por més gran: la solitud. Eren 93 dies i l'estada allà és dura perquè s'atura la vida i més en els últims tres anys que ens va enxampar la pandèmia i no es podia fer absolutament res", ha explicat la presentadora.

"M'ha passat fins a 30 segons abans de sortir a un directe, estar vomitant fatal a un raconet d'un arbre, de l'ansietat i la tristesa que tenia en aquell moment", ha assegurat. Tot i aquesta delicada situació, la noia es recuperava com podia abans d'entrar en directe: "Després entrava i saludava al Jorge Javier perquè al final, l'espectador volia desconnectar i jo no havia de dur-los els meus problemes", ha afegit.

"No era feliç"

Al 2022 va decidir deixar el programa, una decisió que no va ser fàcil. "No és que no gaudís, però tampoc sentia que podia fer l'última edició al 300%, que era el que jo m'implicava en aquest programa, i no em semblava just". Després d'això, va decidir anar a teràpia: "Sentia que tenint-ho absolutament tot, no era feliç".

Álvarez també ha tingut paraules per al seu company de programa, Jorge Javier Vázquez, a qui reconeix que "admira molt". "Vaig aprendre moltes coses i la més important, l'honestedat en pantalla. És una persona que no dissimula, no et trepitjarà, però si no li agrades tampoc t'enaltirà i això et posa a tu en una situació de voler superar-te, voler fer les coses bé i ell treia el millor de mi", ha conclòs.

ETIQUETES:

Deixa un comentari