El "Joc de Cartes estiu" s'endinsa a la Selva Marítima per trobar el millor restaurant de km/0

El concurs presentat per Marc Ribes recorrerà Blanes, Lloret de Mar i Tossa per trobar l'espai amb millor producte de proximitat

Tenir un restaurant a cavall de la Costa Brava, amb producte com la Gamba Vermella, en una zona típica de tasts de Ratafia i avellanes de Brunyola. Com a amant de la gastronomia catalana, és probable que aquest sigui un dels múltiples somnis de Marc Ribes. El capítol d'aquesta setmana del Joc de Cartes estiu permetrà que el xef català el pugui complir, encara que sigui per unes hores. El programa d'aquest dimecres s'endinsarà a la Selva Marítima, corresponent als municipis de Tossa, Lloret de Mar i Blanes per trobar el millor restaurant amb producte de proximitat.

El millor restaurant de Km/0 de la Selva Marítima

El primer restaurant que competirà al programa serà a Blanes, que té una confraria de pescadors de gran tradició. Marc Ribes dinarà amb la resta de concursants al restaurant Decler, regentat per mare i filla: l'Adelaida da Conceiçao als fogons i la Patty a la sala. El negoci està situat molt a prop de la platja i potencia la cuina de plats mediterranis amb productes de proximitat.

De Blanes els restauradors aniran fins a Lloret de Mar, a la cala Canyelles, una de les múltiples platjes espectaculars del municipi. Hi competeix el restaurant Port de la Cala amb José Delgado i Laura Calventus com a tàndem. En José com a cuiner i la Laura de sala d'aquest modern i nou restaurant que fusiona la gastronomia japonesa i tailandesa amb el producte i els plats de la cuina mediterrània. Veurem si els tocs de sabor de cuina marroquina i hindú agraden als concursants o generen indignació.

Finalment, la ruta per la Selva Marítima acabarà a la glamurosa Tossa de Mar. Allà hi trobarà el restaurant Can D'Oru, que gestiona l'Érik Sureda, un jove emprenedor juntament amb César Giménez, el segon de cuina del restaurant.

ETIQUETES:

Deixa un comentari