CONCURS

Cervelló es queda a les portes de les semifinals del "Grand Prix"

La tercera entrega del retorn del concurs a TVE va enfrontar el poble del Baix Llobregat amb la localitat d'Aguilar del Campoo, que es va endur la victòria

El Grand Prix de TVE ja no té representació catalana. El popular concurs, que ha tornat després de 18 anys amb audiències espectaculars aquest dilluns va emetre el tercer programa, que enfrontava Cervelló amb la localitat d'Aguilar del Campoo, a Palència. Els palencians van guanyar el programa per només sis punts de diferència després d'un embat ajustat entre tots dos pobles que no es va decidir fins al 'Diccionari', la darrera prova del concurs. D'aquesta manera, Cervelló no serà a les semifinals del concurs que presenta Ramon García amb Cristinini i Michelle Calvó.

Morgade i Xuso Jones de padrins

Cervelló tenia el cantant i influencer Xuso Jones com a padrí. El poble català ha guanyat les proves dels 'Troncos Locos', 'Escala como puedas', la 'Patata caliente' i els 'Superbolos. Per la seva banda, Aguilar del Campoo va comptar amb l'apadrinament de la presentadora Ana Morgade. El tercer programa del Grand Prix d'aquest estiu va ser líder del prime time, amb un 18,6% de share a Catalunya. A banda, l'Ajuntament de Cervelló va obrir l'Ateneu del municipi perquè els veïns poguessin veure plegats el concurs i animar el seu poble.

El retorn del concurs set programes que s'emetran entre els mesos de juliol i agost, amb un cost de 3,8 milions d'euros per a la televisió pública espanyola. La majoria de proves són iguals a les que es van celebrar entre 1995 i 2005, però també té algunes novetats. El format és, però, en essència molt similar: dos pobles de diferents punts de l'Estat competeixen un contra l'altre amb els veïns com a protagonistes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari