ESTRENA

Catalunya Ràdio anuncia un nou programa de cor i safareig: "Que no surti d'aquí"

Juliana Canet, Marta Montaner i Roger Carandell, seran una de les grans apostes de la temporada amb un nou espai de crònica social

Juliana Canet a la promo de Catràdio

Juliana Canet (24), Marta Montaner (30) i Roger Carandell (36), actuals presentadors de La tarda d'estiu i ex-presentadors de l'XL de Catalunya Ràdio seran una de les grans apostes de la nova temporada de l'emissora pública. Cada migdia (de 13 a 14.00) seran els encarregats de conduir un nou espai que es dirà Que no surti d'aquí i que competirà amb el Vostè primer de Marc Giró a RAC1.

Segons apunta la cadena, es tracta d'un nou programa de crònica social que aprofitarà les tafaneries dels famosos per generar debat sobre qüestions socialment rellevants, amb humor i sense complexos. "Farà un repàs de l'star-system català, sense renunciar als safarejos estatals o internacionals", apunta l'emissora.

Un espai que arriba després de la reiterada demanda de les periodistes del cor, Laura Fa i Lorena Vázquez, també conegudes com les Mamarazzi, sobre la ncessitat que TV3 pugui fer un programa sobre la premsa del cor. Tant és així, que el passat mes de juny fins i tot van arribar a fer una broma als espectadors del Planta baixa, simulant que feien el seu propi programa del cor.

Laura Fa i Lorena Vázquez simulant un programa del cor a TV3

"Catalunya està preparada"

"L'objectiu és que Juliana Canet sigui a les principals catifes vermelles, estrenes i gales per traslladar les polèmiques entre actors, actrius, influencers, artistes, esportistes, periodistes i músics famosos. Rumors sense confirmar que aniran amanits amb entrevistes setmanals als protagonistes de l'star-system català", afegeixen des del programa.

En conversa amb elmondelatele.cat, Canet ha assegurat que "ens fa una il·lusió tremenda fer aquest programa". "Parlarem de l'univers de la CCMA, però també de Rosalía, Úrsula Corberó, Mario Casas, Ducleida, Laura Escanes… Farem cor però d'una manera diferent", ha apuntat.

Preguntada pel fet de si l'audiència catalana està preparada per a un programa de crònica social, Canet, s'ha mostrat molt optimista: "A mi mai m'ha fet vergonya parlar del cor. Crec que Catalunya Ràdio i també Catalunya, estan molt preparades per aquest projecte i penso que funcionarà i ens anirà molt bé!".

El programa, que es realitzarà en vídeo i tindrà una intensa vida digital a YouTube, Spotify, TikTok i Instagram, també comptarà amb la incorporació de la comunicadora Laura Grau, excol·laboradora del Matina codina! de RAC105, entre d'altres.

Els tres presentadors del "Que no surti d'aquí"

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Albert

    Treuen un programa útil per aprendre coses de la nova societat digital com el Popap i posen un espai de xafarderies? S'han begut l'enteniment?

Deixa un comentari