LATE NIGHT

Danae Boronat reapareix i parla del seu futur a TV3: "És molt fort però encara no m'han dit res"

La presentadora del "Zona Franca" ha reconegut que el seu futur està en l'aire: "És molt fort sobretot per tota la gent que hi ha al darrera"

Dane Boronat a Catalunya Ràdio

El passat dijous 26 de juny, TV3 va emetre l'últim programa del Zona Franca de Danae Boronat. L'espai ja no tornarà al setembre, si més no tal i com el coneixem fins a dia d'avui. Com vam avançar fa unes setmanes, el late night ha estat cancel·lat tot i que fonts de la cadena van apuntar que estaven explorant diverses opcions i podria tenir una tercera vida.

Sigui com sigui, l'espai de la productora"Atomic beat" no va aconseguir l'audiència esperada i la segona etapa amb Boronat al capdavant només ha aconseguit una audiència mitjana de 50.000 espectadors i un 5,1%, més de 9 punts per sota de la mitjana mensual de TV3.

"Ara sí, ha arribat l'hora de dir fins a una altra. Avui s'acaba la temporada del Zona Franca. Marxem de vacances. Intentaré no plorar. Jo vaig assumir el repte més complicat de la meva vida i crec que l'hem superat amb escreix!", va dir la presentadora al darrer programa.

"La gent és molt falsa"

Aquest dilluns 17 de juliol, Boronat ha passat per La tarda d'estiu de Catalunya Ràdio per parlar de la seva situació actual a la cadena i com va viure l'etapa al capdavant del late night de TV3. La periodista tarragonina ha començat criticant com alguns companys de professió la van criticar a les xarxes perquè no va comptar amb ells al programa. "La gent és molt falsa i molt hipòcrita. He anat veient coses que no entenia, tuits… que 'rajaven' del programa. I després et diuen que aquesta persona volia estar al 'Zona Franca' i dius: 'Ah! si no m'has agafat a mi, doncs a 'rajar a muerte'. Molt bé, molt maco!", ha espetat.

Boronat també ha reconegut que ha coincidit diverses vegades amb el Joel Díaz i que hi manté una bona relació: "Jo el respecto molt i li tinc apreci. Quan em van escollir li vaig dir jo mateixa. Ell va ser fantàstic del minut zero". En aquest punt, la col·laboradora de l'espai, Juliana Canet, li ha preguntat per si havia tingut la sensació que l'havien escollit pel fet de ser noia i "així blanquejaven la censura que hi havia hagut" a TV3.

"Potser sí… Però per mi era un repte i una oportunitat. Suposo que per evitar comparacions no podien agafar a un perfil similar al que hi havia. Però també em van comparar. Evidentment que era diferent….", li ha respost la presentadora.

Boronat a "La tarda d'estiu"

Boronat també ha explicat que el més complicat de conduir el Zona Franca va ser fer els monòlegs inicials: "Ho passava malament. No tenia gaire temps per estudiar-m'ho i fer riure a la gent és molt complicat. Al principi no sabia fer ni les pauses".

"Encara no m'han dit si continuarà el programa"

Preguntada per la cancel·lació del programa, Boronat ha reconegut que encara no sap quin serà el seu futur. "M'han dit que estan contents. A mi m'agradaria seguir fent-lo, però que tornem depèn de tantes coses… És molt fort que encara no m'hagin dit res. Ja no és per mi, és per tota la gent que està allà al darrera. Jo si no faig una cosa en faré una altra…", ha criticat.

La tarragonina tampoc ha pogut confirmar si seguirà al capdavant de les transmissions del futbol femení a Catalunya Ràdio. "Tot està en l'aire i això em posa molt nerviosa".

ETIQUETES:

Deixa un comentari