AQUEST ESTIU

Així serà el nou plató del "Grand Prix" de Ramón García que tornarà sense vaqueta i amb noves proves

El mític concurs torna a TVE 18 anys després amb el veterà presentador i amb proves clàssiques com "La patata calenta"

Presentació del nou "Grand Prix"

El Grand Prix del Verano, l'històric concurs d'estiu presentat per Ramón García tornarà aquest estiu a TVE després de 18 anys. El veterà presentador no ho farà sol, l'acompanyaran l'streamer Cristinini i l'actriu Michelle Calvó. Tot i que encara no s'ha confirmat la seva data d'estrena, tot indica que serà durant el mes de juliol.

El que sí que ja coneixem són els vuit pobles que participaran a la nova edició del concurs, i un d'ells, serà català. Es tracta de Cervelló (Baix Llobregat) de 9.300 habitants i governat pel PSC que haurà de competir contra set pobles més de la resta de l'Estat. També hi participaran Aguilar del Campoo (Palència), Alfacar (Granada), Brión (A Coruña), Colmenarejo (Madrid), Los Montesinos (Alacant), Tineo (Astúries) i Yepes (Toledo).

Aquest dimecres 5 de juliol, TVE ha fet la presentació del concurs des del nou plató que manté l'essència dels anys 90 i ha anunciat que els dos famosos que participaran al primer programa seran Lolita Flores i Miguel Ángel Muñoz. Durant la roda de premsa, Ramón García, visiblement emocionat, ha recordat que "quan vaig fer el Grand Prix estava solter i sense fills. Ara estic divorciat i tinc dues filles".

Així serà el nou Grand Prix

Els 8 pobles s'enfrontaran entre ells en quatre eliminatòries, dues semifinals i una final. Els municipis concursaran de dos en dos en quatre programes eliminatoris, on els quatre més ben puntuats es classificaran per a les dues semifinals. En total seran set programes on el poble guanyador de cada semifinal accedirà a la gran final.

Les proves seran les mateixes de sempre com "La patata calenta", Les bitlles, "Els troncs bojos" i "El diccionari" com a prova final amb els alcaldes. A més, hi haurà quatre jocs nous: "El gosset pilot", "Abelles a la babalà", "La guarderia" i "Escala com puguis".

A diferència dels anys 90, no hi haurà vaquetes, perquè així ho prohibeix la llei de benestar animal. Al seu lloc hi haurà una "supervaqueta" disfressada, amb un dels membres de cada equip al seu interior. Una de les novetats que s'ha presentat a la roda de premsa ha estat el dinosaure Nico, una nova mascota que arriba per complicar la vida als concursants. El mític concurs també estrenarà un nou logotip, inspirat en l'antic, però amb una versió actualitzada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari