ENFRONTAMENT

Pilar Rahola i Esperanza Aguirre es tiren els plats pel cap a "Roast Battle": "El teu marit era del PP"

La periodista i l'expresidenta de la Comunitat de Madrid van protagonitzar un divertit cara a cara al programa de Comedy Central

Aguirre i Rahola a "Roast Battle"

Comedy Central va emetre aquest diumenge un nou programa de Roast Battle, l'espai en què diversos personatges famosos s'enfronten cara a cara a una lluita dialèctica. El programa que condueix el català Dani Mateo, que també és membre del jurat al costat d'Eva Soriano i Vaquero, va enfrontar a l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i la periodista Pilar Rahola i va deixar alguns moments de glòria.

"Abans de començar, un advertiment: No mireu a Esperanza Aguirre fixament, us privatitza", va dir Rahola, entre els somriures del públic, i abans de tirar d'ironia aprofitant que estaven gravant el duel, per assegurar que se sentia "com Villarejo". "Jo sé que et fa moltíssima il·lusió aparèixer en una gravació, perquè resulta que es va descobrir que el CNI havia gravat a tota la gent important de Catalunya… i tu no estaves entre ells", li va replicar l'expolítica del Partit Popular.

"Estimada, vas dir que vas ser la que vas destapar tot el tema de la Gürtel. Qui era M. Rajoy? Si us plau! Qui era? Un moment, ho sé: era Pablo Iglesias…", va espetar Rahola. Davant d'això, Aguirre li va retreure que havia escrit "tragèdies", com la biografia d'Artur Mas. "És el seu millor llibre de ficció", va afegir l'expresidenta de la Comunitat de Madrid.

"Estic segura que fer la biografia de Feijóo podria ser una mica més dur. Posats a imaginar, has de posar-te al iot, has de tenir amics, és com complicat…", va contestar la tertuliana. "Doncs si has de fer la de Puigdemont t'hauràs de posar a la maleta del cotxe", va deixar anar l'expolítica madrilenya.

Rahola va continuar la batalla fent befa d'Aguirre per la seva etapa com a Ministra de Cultura: "Vaig tenir la síndrome de l'impostor fins que vaig saber que havies estat la ministra de Cultura. Has fet tant per la cultura com Ortega Smith per la intel·ligència, o per la immigració", va dir la periodista.

Aguirre i Rahola a "Roast Battle"

El marit que era 'pepero'

"Ella té un marit 'estupendo', molt més jove que ella, navarrès, que a més no era independentista. Però m'han dit que l'has estat adoctrinant 25 anys", va prosseguir la del PP. "Perdona, no fa falta tant. Abans era de dretes i pepero, i ara està informat", va assegurar Rahola, abans d'afegir: "I a sobre té raó. El orgasmes en català són més orgasmes!".

Rahola també va recordar la participació d'Aguirre al concurs culinari d'Amazon Prime, Celebrity Bake Off: "Admiro moltíssim que sigui capaç de presentar-se a un concurs de cuina sense haver cuinat en la seva vida. Encara que per no cuinar tens fregits als madrilenys".

"Parlant de cuina. Estaràs farta de les cols de Brussel·les amb la de vegades que vas a Waterloo a veure a Puigdemont", li va replicar la del PP. "Aniré a Waterloo a veure al president Puigdemont fins que proclamem la República, que la veuràs, i després serem bones veïnes, fins ens entendrem i tot", va respondre-li Rahola. Un argument que no va comprar la seva contrincant: "Tu i jo ens assemblem i saps per què ? Per què les dues som espanyoles!".

ETIQUETES:

Deixa un comentari