POLÈMICA

Mayka Navarro respon a les crítiques per la seva entrevista a Dani Alves: "Qualsevol l'hauria fet"

"He sortit de l'hotel amb l'impermeable i el paraigua obert", ha explicat la periodista de successos a Telecinco

Mayka Navarro aquest dimecres a Telecinco

La periodista de successos Mayka Navarro ha sorprès aquest dimecres al matí amb la publicació d'una entrevista a l'exblaugrana Dani Alves, empresonat a la presó de Brians 2 des del passat 20 de gener. Es tracta de la primera vegada que el futbolista parla sobre la presumpta violació que s'hauria proudït a la discoteca Sutton del carrer Tuset de Barcelona.

Una conversa que ha generat tota mena de reaccions, on entre d'altres han acusat a la periodista d'estar "blanquejant a un violador". Tant és així que la pròpia Ana Rosa Quintana, que ha analitzat l'entrevista al seu magazín matinal, al costat de la seva col·laboradora, no ha dubtat en preguntar-li el següent: "Et preocupa que et puguin acusar de blanquejar a un presumpte violador?".

"Sí, aquest matí he sortit de l'hotel amb l'impermeable i el paraigua obert. Jo crec que és una entrevista per la qual ell tenia centenars de peticions de tot el món i jo la vaig gestionar directament amb ell. Durant aquests cinc mesos m'ha llegit totes les cròniques a 'La Vanguardia' i ens ha vist a Telecinco. Ell ens veu. Té una tele a la seva cel·la i també tenen una televisió al mòdul on ens veuen cada matí. Segurament ara ens estarà veient. I va decidir donar-me-la a mi. I per tant, sí, ens diran… Però qualsevol dels que ara ens critiquen l'hauria fet", ha assegurat la periodista.

Mayka Navarro amb Ana Rosa a Telecinco

"Està molt tranquil"

"Van ser dues hores d'entrevista en un locutori amb mampara. Ell vol donar la seva opinió", ha afegit la Mayka. "Ens ha donat molts titulars sorprenents. Entre d'altres, diu que si aquella nit quan va sortir del lavabo algú l'hagués avisat que una noia l'acusava d'abús sexual se'n hagués anat a una comissaria. Ell diu que se'n va anar a casa tan tranquil", ha prosseguit explicant.

Pel que fa al seu aspecte físic, Navarro ha relatat que "s'ha adaptat molt bé a la presó". "Està molt tranquil. Li ha crescut el cabell i la imatge que dona ara és molt més empàtica. Fa una vida molt normal. Ha posat a tot el mòdul a fer esport", ha assegurat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari