TRANSFORMACIÓ

L'home àlien, el convidat més inesperat del "Col·lapse" de Ricard Ustrell d'aquest dissabte

Pel programa de TV3 també passaran el jugador Bojan Krkic, Helena Rakosnik i Andy Trias, entre d'altres

El Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte 10 de juny apunta fort si tenim en compte els convidats que tindrà el programa. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, l'espai arrencarà amb una entrevista a la guanyadora d'Eufòria, que s'haurà conegut la nit anterior a TV3.

Ustrell també conversarà amb l'exblaugrana, Bojan Krkic, que va debutar al Barça l'any 2006, amb només 17 anys, i que ara ha decidit penjar les botes. Precisament aquesta setmana el de Linyola, havia de jugar el seu darrer partit amb la selecció catalana, però el matx finalment va quedar suspès.

Una altre dels plats forts de la nit serà l'entrevista a qui va ser exprimera dama i esposa del president Artur Mas, Helena Rakosnik, que trencarà el seu silenci després de molts anys sense anar a cap plató de televisió.

Rakosnik i Mas al Camp Nou

L'home que vol ser un àlien

Pel refugi de TV3 també passarà Andy Trias, fill del polític de Convergència Ramon Trias Fargas, que va morir fa 35 anys al Masnou mentre feia un míting polític. Trias també s'ha convertit en un referent de la lluita contra la Síndrome de Down, una malaltia amb la qual conviu des que va néixer. L'economista Xavier Sala i Martin analitzarà les últimes dades i parlarà del seu nou programa a TV3 que es dirà "Factor clau". El cantant barceloní Boye posarà la nota musical.

Però sens dubte, el moment de la nit arribarà amb Anthony Loffredo, el jove francès de 33 anys que fa anys que està transformant el seu físic en un àlien de color negre i que es fa dir "The Black Alien Project". El noi acumula 1,3 milions de seguidors a Instagram i ja s'ha sotmès a una sèrie d'intervencions quirúrgiques com l'amputació dels seus dits o nas, com es pot apreciar a la següent imatge.

Anthony Loffredo ("The Black Alien")

ETIQUETES:

Deixa un comentari