CADENA PRIVADA

Carles Porta aprofita l'èxit de "Crims" i fa el salt a Atresmedia amb la sèrie "33 días"

El presentador del "Crims" de TV3, estrenarà una nova sèrie inspirada en la història de la fugida de Brito i Picatoste de la presó de Lleida

Carles Porta a la presentació de "33 días"

Atresmedia, el grup d'Antena 3 i La Sexta, va presentar aquesta dimarts la renovació de la seva plataforma de pagament que passarà a dir-se Atresplayer i que incorporarà canals FAST i l'opció de compartir comptes. A banda d'això, estrenarà fins a 30 nous títols, entre les quals es troba el retorn de Física o Química amb una nova generació d'alumnes.

Però l'anunci més sonat va ser el fitxatge del presentador del Crims de TV3, Carles Porta, que estrenarà una nova sèrie que es dirà 33 días i que estarà inspirada en la història de la fugida de Manel Brito i Javier Picatoste de la presó de Lleida. Es dona la circumstància que aquest va ser el primer cas que va emetre la cadena catalana amb un doble capítol que va arrasar amb 541.000 espectadors (22,5%) i 490.000 (26,6%) respectivament.

Una notícia que arriba després de l'anunci que va fer el director de TV3 fa només uns mesos, quan va revelar que a banda de tenir assegurada la continuïtat de Crims, Porta també estava preparant una sèrie per a TV3 que es dirà Tor, la muntanya maleïda i que veurà la llum durant l'any 2024.

"Estic molt content"

Durant la presentació, els dos presentadors de l'acte van lloar la figura de Porta i es van declarar fans del seu programa a TV3. "És enorme!", va dir Roberto Leal, conductor de Pasapalabra. "Estic molt content de ser aquí. És la meva primera sèrie de ficció i espero que no sigui la darrera", va celebrar el de Crims, abans d'assegurar el següent: "Intentarem que les plataformes forànies ens tinguin una mica d'admiració i d'enveja".

Carles Porta fitxa per Atresmedia

Així serà 33 días

33 días (els dies que va durar la fugida) es trasllada al 14 d'octubre del 2001 quan dos delinqüents s'escapen del Centre Penitenciari de Lleida. Van armats i són perillosos. En una fugida de pel·lícula, no han dubtat a disparar a dos policies a boca de canó. Totes les alarmes s'encenen i un dispositiu espectacular surt a la cerca dels fugitius… Però aviat comprovaran que no serà fàcil atrapar-los.

ETIQUETES:

Deixa un comentari