MISTERI RESOLT

Així seran els nous matins de Telecinco a partir del setembre sense Ana Rosa Quintana

La cadena privada aposta per una tertúlia d'actualitat política de 9 a 11h amb Ana Terradillos i un nou magazín amb Joaquín Prat d'11 a 15h

Ana Terradillos i Joaquín Prat conduiran els nous matins de Telecinco

Després de saber-se que Ana Rosa Quintana havia estat l'escollida per substituir a Sálvame després de 14 anys en antena, la gran incògnita que quedava per resoldre era saber com quedaria la franja matinal de Telecinco després de l'estiu. Aquest dimecres a la tarda, Mediaset ha emès un comunicat on ha resolt el misteri.

Segons explica la nota, la cadena privada estrenarà dos nous espais que agafaran el relleu a El programa de Ana Rosa i Ya es medodía, que seran cancel·lats. Al seu lloc, Ana Terradillos liderarà la franja de 9.00 a 11h amb un nou espai de tertúlia sobre l'actualitat política, econòmica i social.

A partir de les 11.00 i fins a les 15h, Joaquín Prat agafarà les regnes amb un nou magazín d'actualitat, que centrarà la seva atenció en els grans temes d'interès social i en l'última hora del món del cor, amb connexions en directe amb un ampli equip de reporters i les intervencions d'un equip de col·laboradors.

Cal recordar que els dos nous formats continuaran estant produïts per Unicorn Content, la productora d'Ana Rosa Quintana, que també s'encarregarà de TardeAR, el nou programa de les tardes de Telecinco. D'aquesta manera, Telecinco posarà fi a El programa de Ana Rosa després de 19 temporades.

ETIQUETES:

Deixa un comentari