EUROS, EUROS

Telecinco anuncia per sorpresa el retorn del mític "Allá tú" amb Jesús Vázquez 12 anys després

La cadena privada recuperarà el popular concurs 'de les caixes' amb una versió que inclourà "importants novetats" en la seva mecànica

Jesús Vázquez en la seva primera etapa a ¡Allá tú!

Telecinco ha donat la sorpresa amb l'anunci que ha fet públic aquest divendres. Torna el mític ¡Allá tu!, el concurs que havia presentat Jesús Vázquez i que ara tornarà amb canvis importants. La nova edició del mític concurs 'de les caixes', tornarà a estar produïda per la productora Gestmusic (OT).

Vázquez havia presentat el concurs entre els anys 2004 i 2008, i en una segona etapa l'any 2011 a Cuatro. Ara, 12 anys després, el presentador gallec es tornarà a posar al capdavant de la tercera versió del format que tindrà "importants novetats en la seva mecànica".

Així és '¡Allá tú!"

Es tracta d'un 'game xou' que no exigeix preparació, cultura o habilitats especials als concursants, però sí capacitat de negociació, intuïció i temprança a l'hora de prendre decisions.

Els participants es reuneixen al plató on cadascun d'ells té en el seu poder una de les caixes. L'escollit ha d'anar triant i obrint les caixes dels seus companys per conèixer els premis o quantitats de diners a les quals ja no podrà optar fins a quedar-se només amb una caixa final, el premi de la qual és el que s'endurà.

Al llarg del procés i per a donar-li més emoció, el presentador va transmetent als concursants les ofertes que fa 'la banca', un enigmàtic personatge que els ofereix possibles barates econòmiques si renuncien al contingut de les caixes que els queda per obrir.

Allá tu! és una adaptació del format internacional Deal or not deal, emès en 83 territoris des de la seva creació amb gran èxit d'audiència. Recentment països com França i Itàlia i properament el Regne Unit, han fet reedicions del format que confirmen la vigència del programa.

Allau de concursos

El retorn del format se suma a la llarga llista de concursos que omplen les graelles de les principals cadenes. A La 1, El comodín de La 1, El Cazador, a Antena 3, Pasapalabra i a TV3, Atrapa'm si pots.

Queda per veure quina serà l'acollida del concurs a Telecinco, que ja va recuperar sense èxit els mítics El precio justo i Alta tensión, l'any 2021. Per això, a finals del 2022, la cadena va estrenar dos concursos nous per a les seves tardes com són 25 palabras i Reacción en cadena, que tampoc han destacat en audiències.

ETIQUETES:

Deixa un comentari