PRESENTADORA

Rosa Andreu, de "Malalts de tele", reapareix a 8tv: "TV3 no m'ha tornat a trucar mai més"

La recordada presentadora critica la poca presència de dones grans a la televisió: "O tens 30 anys o estàs morta"

Rosa Andreu torna a TV3

És un dels programes més recordats de TV3. Malalts de tele, que es va emetre entre els anys 1997 i 2000, va aconseguir un èxit espectacular, arribant a superar l'existosa sèrie Médico de familia de Telecinco. L'espai d'humor estava presentat per Toni Soler, juntament amb Rosa Andreu que representaven un matrimoni "malalt" per la tele, i que repassaven amb ironia, l'actualitat televisiva.

El programa feia un reculls de gags, pífies i muntatges graciosos elaborats amb imatges d'arxiu. Albert Om, com a cosí, hi feia la secció "Altres límits", en què es mostraven fragments d'emissions d'altres televisions. Entre els col·laboradors també hi havia 'Els tetes' format per Carles Torras (exmarit de Susanna Griso) i Josep Tomàs (actual director de Supervivientes), el gos Màgnum o el cantant Josmar.

Rosa Andreu a 8tv

"No he rebut cap oferta per tornar a TV3"

Toni Soler i Albert Om han seguit fent programes d'èxit a TV3. Però, que se n'ha fet de la Rosa? Aquest dijous, l'actriu i presentadora de 63 anys, va reaparèixer a El Circ de 8tv, on va explicar que fa més de vint anys que no la truquen per fer cap programa.

Rosa Andreu amb Albert Om a "Malalts de tele"

A banda de Malalts de tele, Andreu també va conduir espais d'èxit com Fes-t'ho mirar (2001-2003)i el concurs Qui corra vola! (2002), que va conduir al costat de Ruth Jiménez i Juanra Bonet, que havien de buscar concursants pel carrer a qui oferien un viatge d'una setmana en un hotel de luxe amb totes les despeses pagades i 900 euros en efectiu.

Des d'aleshores, no ha rebut cap més oferta:"A mi em pregunten si he deixat la televisió i jo els dic que no és així, la televisió m'ha deixat a mi. L'últim programa que vaig fer a TV3 va ser l'any 2003", va assegurar a 8tv.

"O tens 30 anys o estàs morta"

Per a Andreu, encara costa d'acceptar que una dona lideri un programa. "Jo no tinc una productora al darrera per presentar projectes a la televisió. A mi m'encantaria fer un programa d'entrevistes íntimes", va apuntar.

Pel que fa a la pressió estètica i d'edat, l'actriu i presentadora assegura que "la joventut està sobrevalorada". "Sembla que el fet de ser jove ja és bo de per sí i que la gent gran ja no té idees bones i s'han de quedar al darrera. On queda l'experiència? O tens 30 anys o estàs morta. Jo no em sento gran, però com que no t'arriben ofertes, t'hi fan sentir".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. joan

    Rosa m'agrada molt com fas d'actriu—fa molts anys que el grup del Terrat, vareu vindre a Ascó—–molt bé——–pero la categoria no es perd en un any———————–Es mereixes seguir com fas amb la Mercè Comas
    joan Domenech

Deixa un comentari