MOLT DUR

La contundent reacció de Gerard Piqué sobre el final de "Sálvame": "És indecent tot el que fan"

"És tot mentida. Per a la societat és millor que s'acabi", ha assegurat Piqué en un directe de Twitch amb Ibai Llanos

Piqué celebra la supressió de "Sálvame"

La cancel·lació de Sálvame està acaparant totes les tertúlies i titulars. Tant és així, que fins i tot l'exblaugrana Gerard Piqué s'ha pronunciat sobre el final del mític programa de Jorge Javier Vázquez.

Ha estat durant l'última retransmissió de l'After Kings emès a Twitch, en què Ibai Llanos i Piqué analitzaven els partits i els fitxatges de la Kings i Queens League, quan el futbolista s'ha referit a la supressió de l'espai de Telecinco.

Llanos ha estat l'encarregat de treure el tema parlant dels darrers canvis que s'han produit a Mediaset, on entre d'altres, des d'aquest cap de setmana, Cuatro emet la Kings League i la Queens League, després d'un acord entre la cadena i l'empresa de Gerard Piqué. Un acord que de moment no ha donat els fruits esperats. Dissabte el partit va fer un 3,4% i diumenge un 4,1%.

"Hem fet que s'acabés Sálvame", ha deixat anar l'exblaugrana. En aquest instant, els seus companys de Twitch li han preguntat si això era una condició per signar el contracte per emetre la Kings i Queens a la cadena privada. "No, no, la veritat que no, no vaig imposar per contracte que s'acabés Sálvame", ha assegurat Piqué.

Piqué esclata contra "Sálvame"

Però la cosa no ha quedat aquí. El programa de Telecinco, havia estat un dels més crítics amb la separació de Piqué i Shakira i s'havia posicionat majoritàriament del costat de la cantant colombiana. Cal recordar que la periodista Laura Fa, col·laboradora del programa, va destapar la crisi de la parella i la nova relació del futbolista amb Clara Chía.

"És indecent tot el que fan"

"Que s'hagi acabat no em sembla malament", ha afegit el català. Una resposta que ha deixat bocabadats als seus companys. "Què t'ha fet Belén Esteban?", li ha retret Ibai Llanos. "Què m'ha fet? No em porto malament… Però és indecent tot el que fan en aquest programa. És tot mentida. Per a la societat és millor que s'acabi", ha assegurat Piqué. "Ja teniu el titular", ha acabat dient l'exblaugrana.

En veure les imatges, Laura Fa no ha dubtat en respondre-li: "Senyors infidels parlant de decència. És clar…"

ETIQUETES:

Deixa un comentari