ADÉU IMPARCIALITAT

Joel Díaz protagonitza el vídeo electoral de la CUP, tot i treballar a Catalunya Ràdio

L'anunci ha estat guionitzat per Magí García, company de Díaz al podcast "La Sotana" i col·laborador de l'"Està passant" de Toni Soler

Joel Díaz a l'spot de la CUP

La campanya electoral de les eleccions municipals del proper 28M ha arrencat aquest divendres amb la tradicional descoberta dels cartells i spots electorals. La sorpresa ha arribat de la mà de la CUP, que ha rebut el suport de Joel Díaz. L'expresentador del Zona Franca de TV3, que actualment treballa a L'Última Hora d'El Matí de Catalunya Ràdio, que s'emet cada dia de 12 a 13h, i també col·labora cada dissabte a El Suplement de Roger Escapa, s'ha significat més que mai.

Un gest que de ben segur no estarà exempt de polèmica. Què passaria si qualsevol cara popular de TV3 aparegués al vídeo de campanya del PP, ERC o Junts? Sigui com sigui, la presència de Díaz al vídeo de la CUP, se suma a la de dos actors que també han treballat a la cadena pública com són David Bagés (Temps de silenci, La Riera) i Dèlia Brufau (Les de l'hoquei).

I per si això no fos poc, l'anunci ha estat guionitzat per Magí García, company de Díaz al podcast La Sotana i col·laborador de l'Està passant de Toni Soler.

L'spot recrea la reunió entre un alcalde (Bagés) i els seus veïns (entre ells, Brufau), per vendre les bondats d'un camp de golf que ha pactat obrir amb l'empresari del poble (Díaz).

Joel Díaz al vídeo de la CUP

El llibre d'estil ho prohibeix

Un fitxatge polèmic si més no pel que diu el llibre d'Estil de TV3, que assegura el següent: Els professionals de la CCMA no poden fer manifestacions públiques que comprometin la imparcialitat dels nostres mitjans. Pel que fa a l'àmbit públic deixa clar que "no poden adoptar posicions en relació amb debats polítics i socials quan, per la feina que desenvolupen, pugui quedar compromesa la nostra imparcialitat".

Tot i això, Díaz s'ha congratulat del resultat del vídeo a través de les seves xarxes socials: "Moltes gràcies a la CUP per donar-me l'oportunitat de debutar amb un paper que era un repte, sí, però també era un regal".

ETIQUETES:

Deixa un comentari