SENSE MANIES

David Broncano revela quant li medeix el seu penis a "La Resistencia": "Ja ho sabeu noies"

El presentador va quedar fora de joc durant una entrevista a la cantant Mala Rodríguez que li va preguntar per la grandària del seu membre

David Broncano aquest dimecres a "La Resistencia"

La cantant Mala Rodríguez va visitar La Resistencia de David Broncano a Movistar+ d'aquest dimecres per presentar el seu nou senzill, "Sombrilla", però la conversa va derivar cap a un tema del tot inesperat. Tant és així, que la rapera fins i tot li va oferir una subscripció gratis del seu compte d'Onlyfans, on comparteix contingut de caire sexual ben explícit.

Durant l'entrevista, l'artista va sorprendre parlant sobre com mesurar els pits i les talles de sostenidor de les dones, explicant les diferències entre "contorn" i "copa", i com una es mesura per centímetres i l'altra per lletres. "Doncs el mateix amb un penis, la copa seria el gruix. A, B, C i C+ d'Omar Montes", va dir l'andalusa fent el gest del gruix amb la mà i fent evident que l'ex d'Isa Pantoja reconeix tenir la talla més gran.

"És un valor que cal tenir en compte, que no importa, no vol dir que sigui el més important, però és un valor afegit. Diga'm quina és la teva talla?", va espetar la noia a Broncano. El presentador, visiblement incòmode i entre somriures, li va tornar com va poder: "Com que Omar Montes té una C plus? Potser t'ha dit Canal Plus".

La Mala Rodríguez a "La Resistencia"

Però la cantant no satifesta, va insistir: "The fet una pregunta… A mi m'és igual, però per tenir-ho en compte". Per això va animar al presentador a comparar-se el seu tamany amb un quadre que tenia del tennista Rafa Nadal. "No aquí no!", va dir el presentador força incòmode.

Finalment Broncano en veure's acorralat, li va acabar responent: "De gruix B+, entre B i C i de llarga com aquest sobre", va reconèixer per donar una idea de la seva grandària. "Doncs ja ho sabeu, noies", va afegir ella sense manies.

Broncano indicant el tamany del seu penis

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Matíes

    Las piaras de puercos ya no solo andan por las cuadras de bestias, han asaltado teles y hacen Circos repugnantes.

Deixa un comentari