ADÉU AGREDOLÇ

Júlia Otero acomiada el seu programa de La 1 que no ha enganxat a l'audiència: "Ens tornarem a veure"

"Días de tele" ha aconseguit una mitjana de només 93.000 espectadors i un 7,5% (8,0% a Espanya) tot i el seu elevat pressupost de 5,5 milions d'euros

Júlia Otero a TVE

Aquest dimecres a la nit, Júlia Otero va emetre el seu darrer Días de Tele a La 1 de TVe que es va acomiadar de la seva primera temporada després de 13 entregues. Al darrer programa va comptar entre d'altres, amb Xavier Sardà i va aconseguir tan sols 82.000 espectadors i un 6,7% (7,6% a Espanya).

La mitjana del programa ha estat molt modesta amb només 93.000 espectadors i un 7,5% a Catalunya i 757.000 i 8,0% a Espanya. Unes xifres molt modestes per un programa amb un elevat pressupost de 5,5 milions d'euros. La seva entrega més vista va ser l'estrena amb uns prometedors 153.000 espectadors i un 12,7% (11,5% a Espanya).

Malgrat això, l'audiència es va desplomar a la meitat en la seva segona emissió amb només 90.000 espectadors i un 6,5% i ja no es va poder recuperar. De fet el seu programa menys vist va ser passat 22 de març amb 53.000 espectadors i un 4,7%.

"Ens tornem a veure aviat"

Amb la incògnita de si la cadena decidirà provar sort amb una segona temporada, Júlia Otero es va dirigir als seus espectadors per acomidar-se: "Moltíssimes gràcies a tots, aquí acaba la nostra aventura televisiva. Moltíssimes gràcies a tots vostès per haver estat a l'altre costat", va començar agraint la presentadora.

"Acaba aquesta primera temporada de Días de tele. Un viatge en el qual hem volgut compartir amb vostès grans records i algunes reflexions sobre el que ha significat i significa la televisió en les nostres vides", va afegir abans d'acabar amb el desig de tornar: "Ens tornem a veure aviat, gràcies per la companyia i fins aviat. Bona nit".

ETIQUETES:

Deixa un comentari