DISCRIMINACIÓ

Escàndol amb els sous dels presentadors del "Benidorm Fest 2023": Mónica Naranjo va cobrar 50.000 euros

"Quin riure i què bé em senta", ha ironitzat Inés Hernand, després de saber que va cobrar 35.000 euros menys que la seva companya

Els presentadors del "Benidorm Fest 2023"

TVE ha tornat a ser objecte de la polèmica després que s'hagin descobert els sous dels presentadors Benidorm Fest 2023. La cadena pública espanyola ha donat a conèixer les despeses de l'edició d'aquest any per la qual va destinar fins a 4.069.328 euros. Això suposa un increment del 42% respecte a l'edició del 2022, quan va destinar 2,87 milions.

Entre aquests, hi ha un augment considerable de la remuneració dels seus presentadors. Les xifres s'han conegut a partir d'una informació del diari Público que en un primer moment no especificava a qui corresponia cada import. Però han estat els seus protagonistes els que han desvetllat la incògnita.

Així, Mónica Naranjo cobrar 50.000 euros, Rodrigo Vázquez va guanyar 25.000 euros i Inés Hernand 'només' va tenir una remuneració de 15.000 euros, com ha reconegut ella mateixa.

En un primer moment, el citat mitjà havia adjudicat a Vázquez la mateixa quantitat que Naranjo, però el presentador i la cadena han reconegut que es tractava d'un error i la xifra real era la meitat.

35.000 euros menys

Sigui com sigui, la diferència abismal de sou amb Hernand ha causat indignació. I més tenint en compte que no és la primera vegada que passa. En l'edició del 2022, la noia ja havia cobrat menys que Màxim Huerta i Alaska. Mentre els seus dos companys van facturar 18.000 euros, ella es va haver de conformar amb només 7.500 euros.

En aquesta ocasió, Hernand no ha pogut evitar dir-hi la seva en veure les xifres astronòmiques dels seus companys. Ho ha fet a través d'un missatge a les seves xarxes socials: "Goita aquesta petitíssima, testimonial i simbòlica diferència de cobrar 35.000 euros menys que els meus dos companys presentadors del Benidorm Fest, fixa't quin riure i que bé em senta", ha ironitzat a través del seu compte de Twitter.

Polèmica amb els sous de TVE

Aquesta nova polèmica amb els sous dels presentadors de TVE, arriba només uns dies després que es conegués quant havien cobrat 15 dels seus principals presentadors durant el 2022.

El sou més elevat se'l va endur Eva Soriano: 11.000 euros per cada entrega de la tercera temporada de La Noche D que va ser cancel·lat per baixa audiència al juliol del 2002. Després d'ella, apareixen els tres jutges de MasterChef, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera que s'embutxaquen 10.000 euros per cada gala del concurs culinari.

ETIQUETES:

Deixa un comentari