NOU CONCURS

TV3 arrenca el càsting de "La travessa", el seu nou reality d'aventures

Els concursants hauran de recórrer els Pirineus a peu i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació

"La travessa", nou reality de TV3

TV3 ha anunciat aquest dilluns 13 de març que ha iniciat el procés de selecció per participar a La travessa, el seu nou reality d'aventures en què, per parelles, els concursants han de recórrer els Pirineus a peu i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació.

Segons apunta la cadena, La travessa és un recorregut fascinant de punta a punta de Catalunya, des de la Vall d'Aran fins el Cap de Creus. Un concurs eliminatori en què només la parella d'expedicionaris més ràpida aconseguirà ser la guanyadora del programa i emportar-se els 10.000 euros de premi.

El recorregut estarà dividit en 8 trams, un per cada capítol i amb dos tipus de proves. Les grupals d'inici d'aventura, en què els concursants hauran de competir per ser els millors de la prova, i el duel de parelles final. De la resolució d'aquesta prova sortirà la parella que continuarà al programa i la parella eliminada. Serà una prova decisiva i, per tant, la més important de cada episodi.

"A TV3 viuràs l'aventura de la teva vida. T'agradaria fer una travessa pels Pirineus, a peu i acompanyat per un amic, una companya de feina, el teu ex o la sogra? Proves de resistència, habilitats una competició a l'aire lliure", avança el vídeo promocional.

Per participar en el càsting, les persones majors de 18 anys interessades han d'enviar un mail a casting@latravessatv3.cat. Amb aquest nou projecte es confirma el gir cap a l'entreteniment anunciat per la nova direcció de la cadena. El nou reality és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Aguacate&Calabaza Films.

ETIQUETES:

Deixa un comentari