IMPRUDENT

"Supervivientes" sanciona al familiar de Franco per un salt mortal des de l'helicòpter: "Molt perillós"

Bosco Martínez-Bordíu desobeeix a l'organització del reality de Telecinco i acaba sancionat per fer una tombarella a l'aire: "No ens ha fet cas"

Bosco Martínez-Bordiú abans de saltar de l'helicòpter

El primer Supervivientes: Conexión Honduras d'aquest diumenge va viure dos moments sonats. Primer l'amenaça d'abandonar de Patricia Donoso, que va passar d'anunciar que marxava a l'inici del programa, a fer marxa enere només una estona més tard. Però el moment de més tensió va ser un salt des de l'helicòpter protagonitzat per Bosco Martínez-Bordíu, familiar de la família Franco i nebot de Pocholo.

El noi va arribar a ser sancionat per fer un salt mortal. Una cosa mai vista fins ara i totalment prohibida per l'organització del programa per l'alt risc que suposa.

Abans de saltar, Bosco havia demanat poder fer una pirueta especial i arriscada, però des de la direcció no li van acceptar la petició per evitar cap tipus de lesió. No satisfet amb la reposta, el concursant va demanar que li pugessin l'helicòpter el més amunt possible per poder batre el rècord d'alçada. Una demanda que tampoc va ser atesa.

Serà per qüestió de gens familiars, quan va arribar el moment de salta, Bosco va desobeïr totes les directrius i va fer un salt amb tombarella, que ha deixar sense respiració a l'equip del programa.

"És superperillós"

Ion Aramanedi, presentador de l'espai, va reaccionar amb ironia: "És un dels salts més artístics que he vist". Tot i que també va admetre que "Ja sabia jo que aquest noi és una mica cabra, se li ha anat una mica l'olla".

Al cap d'uns minuts el presentador es va posar seriós per comunicar que l'organització havia decidit sancionar-lo apartant-lo de la votació que el permetia aspirar a ser líder del seu equip: "És un salt d'alt risc. És perillós de veritat, Bosco no hauria d'haver fet això i serà sancionat. Si li hagués passat alguna cosa…".

ETIQUETES:

Deixa un comentari