PRESENTADOR

Risto Mejide va a Catalunya Ràdio i se les té amb Roger Escapa per la seva nova parella: "És masclisme!"

El presentador i publicista ha estat entrevistat a "El Suplement": "No treballo a TV3 perquè no sóc independentista"

Risto Mejide durant l'entrevista a Catalunya Ràdio

El presentador català Risto Mejide (48) torna a estar de plena actualitat. Després de la seva sonda separació amb la influencer Laura Escanes (26), el publicista torna a estar enamorat. En aquest cas, es tracta d'una noia de 27 anys nascuda a València que es diu Natalia Almarcha.

Mejide, que acaba de publicar el llibre Dieciséis notas, va deixar-se veure per primera vegada amb la seva nova parella aquest dijous 23 de març durant l'acte de presentació del seu llibre a Madrid. Un acte on el presentador va arribar de la mà de la noia, que com era d'esperar, va centrar totes les mirades.

Aquest dissabte el presentador ha passat pels micròfons d'El Suplement de Roger Escapa a Catalunya Ràdio on ha respost a les crítiques que ha rebut per la diferència d'edat de les seves relacions. "Ningú no escull quan s'enamora", ha avisat, abans d'assegurar que a Espanya "hi han 2 milions de persones que tenen una parella amb una diferència de més de 10 anys d'edat".

Natalia Almarcha a la presentació del llibre de Risto Mejide

"Pensar que no em puc enamorar d'una noia jove és masclista"

"Conec moltes parelles que m'escriuen per la discriminació que pateixen per la diferència d'edat", ha assegurat el publicista. En aquest instant el de Catalunya Ràdio ha fet la pregunta que ha fet enfurismar a Mejide: "Creus que estàs en igualtat de condicions que una persona 20 anys més jove que tu?".

"Estàs assumint que una dona 20 anys més jove no es pot enamorar de mi? Que no té criteri? Això és masclista o pitjor, edadisme", ha etzibat. "Jo crec que no, ho dic per un tema de diners de fama…", ha puntualitzat Escapa.

"Estic dient que tu tens una situació de privilegi perquè has guanyat calers i has viscut moltes més coses", li ha seguit qüestionant el de l'emissora pública. "I tu què saps? Hi han persones de 70 anys que no han viscut el que sí que ha viscut una de 20 eh. Això són prejudicis teus!", ha respost Mejide indignat.

"Per què hi ha molts més homes grans que s'enamoren de dones joves?", ha insistit el de Catalunya Ràdio. "Això també és mentida! Pateixen la mateixa discriminació que les dones. Prou de prejudicis! Qui som els altres per jutjar les relacions dels altres?", ha sentenciat Mejide força molest.

"No treballo a TV3 perquè no soc independentista"

Deixant de banda els temes sentimentals, Escapa també ha preguntat a Risto si li agradaria treballar a TV3. "Si m'ho proposséssin sí, però mai m'han proposat res perquè saben que no soc independentista", ha espetat Mejide.

"Em fa al sensació que tens l'autoestima alta… O és una façana?", ha seguit preguntant Roger Escapa. "Jo estic barallat amb el meu físic. Em miro al mirall i… Jo tinc físic de ràdio…", ha assegurat el publicista.

ETIQUETES:

Deixa un comentari