DINERAL

Laura Escanes revela quant cobra a Instagram i com Risto Mejide la va ajudar a fer-se famosa

La influencer va donar la xifra que guanya per cada publicació patrocinada i com va guanyar seguidors gràcies a la seva relació amb el presentador

Laura Escanes a "Días de tele"

Laura Escanes va ser una de les convidades del Días de tele de Júlia Otero a La 1 de TVE. La influencer catalana amb gairebé 2 milions de seguidors a Instagram, va revelar quants diners cobra per cada post patrocinat a les seves xarxes socials.

"En el meu cas, per un post pagat amb una marca, puc guanyar uns 5.000 euros", va afirmar, assegurant que que no cobra aquesta xifra per totes les publicacions que fa, sinó només per les patrocinades.

"La majoria són sense patrocinador. Són teus explicant la teva vida. Ets tu, diguem-ne, alimentant una xarxa perquè piquin les marques i vengen a contractar-te", va puntualitzar Julia Otero. "Exacte, als stories, que són publicacions més curtes de 24 hores, el preu és més baix perquè no està permanentment al teu compte d'Instagram", va explicar Escanes. "No són 5.000 euros perquè (el patrocini) no durarà permanentment al teru perfil", va voler deixar clar.

La repercussió de la seva relació amb Risto Mejide

Escanes també va parlar de la gran repercussió que va tenir en la seva carrera com a influencer la seva relació amb Risto Mejide. Tal i com va explicar la noia, el seu nombre de seguidors va créixer de forma sobtada quan es va saber que sortia amb el presentador de Cuatro, amb qui va trencar fa només uns mesos.

"El canvi va ser molt de sobte. Jo tenia 20.000 seguidors a les xarxes socials, que semblen pocs en comparació als que tinc ara, però a mi en aquell moment em va anar fantàstic. I d'un dia per a un altre, quan tot va sortir a la llum, els vaig duplicar. Tenia moltíssims comentaris en totes les fotos i moltíssimes crítiques", va comentar.

Malgrat això, la influencer va explicar que ella va voler mantenir el seu cercle familiar i d'amistats. "A fora hi havia tants estímuls diferents que no havia viscut que a vegades són difícils de gestionar. A més, jo era molt joveneta, tenia 19 anys", va reconèixer.

"Ha estat un canvi molt natural perquè he anat creixent amb això. Sí, va ser de sobte, però considero que m'adapto bé als canvis i intento surfejar una mica les ones que van venint. Encara que tampoc m'esperava tant", va concloure Escanes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari