UN EXEMPLE

La presentadora madrilenya María Gómez es fa viral a TV3 explicant com va aprendre català

La periodista va ser la convidada del "Zona Franca" de Danae Boronat: "Una madrilenya, parlant català amb accent de Solsona"

María Gómez al "Zona Franca"

El Zona Franca d'aquest dijous va comptar amb la visita de la periodista madrilenya María Gómez. La presentadora de 36 anys que va començar la seva carrera professional a la delegació de TV3 a Madrid l'any 2011; i més tard ha treballat a Movistar+, al Zapeando de La Sexta i diversos espais de RTVE Catalunya, va sorprendre explicant com va aprendre el català.

"A casa us preguntareu: Com és que la Maria parla català si és de Madrid?", va començar dient Danae Boronat als seus espectadors. Gómez que va viure a la capital espanyola fins als 10 anys, s'expressa en un perfecte català i per si això no fos poc, va explicar que pot parlar amb diversos accents: "Això té una història… Quina versió voleu la neutra o la versió solsonina?".

"Jo no tinc família a Solsona. Això va ser una decisió d'aquestes que que es prenen per amor. La meva mare va decidir que marxava a Solsona i va ser qun vaig aprendre català", va explicar. I no només això, fins i tot es va presentar als Jocs Florals de la seva escola: "Vaig guanyar escrivint en català, una madrilenya", va celebrar.

Gómez i Boronat a "Zona Franca"

"El meu professor em va dir: 'Ets el somni de Pompeu Fabra. Una madrilenya, parlant català amb accent de Solsona". La presentadora també va reconèixer que se sent "molt catalana i molt maldrilenya". "Soc d'allà on em sento bé i dels llocs on he estat feliç", va afegir.

La pròpia Gómez va penjar el moment de l'entrevista al seu compte de Twitter en una publicació que ja s'ha convertit viral amb més de 65.000 visualitzacions. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jordi

    de la Mala Rosa em crec qualsevol cosa és una autèntica purria

Deixa un comentari