ESPECTACULAR

Impressionant tempesta a "Supervivientes" durant una connexió en directe: "Per Déu! Què és això?"

El reality de Telecinco va viure com de sobte va caure una cortina d'aiguda sobre la seva presentadora: "És espectacular"

Laura Madrueño i Carlos Sobera a "Supervivientes"

La tercera gala de Supervivientes 2023: Tierra de Nadie d'aquest dimarts va viure un inici del tot inesperat. Va ser al cap de pocs minuts d'arrencar el programa quan el presentador Carlos Sobera va connectar amb la copresentadora Laura Madrueño que explica les aventures dels concursants des d'Hondures.

En aquest instant i de sobte, va caure una tempesta que va deixar a la periodista xopa mentre veia com la precpitació s'anava fent més intensa amb els pas dels segons. "Però què és això? Per Déu!", va exclamar Sobera en veure una autèntica cortina d'aigua caient sobre la seva companya.

"Us prometo que fa només uns segons teníem sol i fixeu-vos la tempesta que ens està caient ara", va explicar Madrueño que va seguir la connexió com si res. "Viure això a la intempèrie és una cosa espectacular. La tempesta que ha caigut del cel, les ones i el temporal que s'ha menjat la platja. Els concursants estan preocupats pel foc", va advertir la presentadora ben remullada.

En veure la que estava caient, Sobera va retornar la connexió a plató: "Deixarem que es refugiïn perquè la tempesta és tremenda". Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari