NOU CAS

El "Crims" més especial: Carles Porta surt de l'estudi de ràdio i visita la vídua del cas Jordi Comas

El segon cas d'aquesta temporada serà el de l'assassinat de l'empresari Jordi Comas, i es desenvoluparà durant tres setmanes

Carme Hospital i Carles Porta a "Crims"

Després del gran èxit de l'estrena de la cinquena temporada de Crims que va batre el rècord històric d'audiència amb 688.000 espectadors i un 30,0% de quota, el programa de TV3 torna aquest dilluns amb un nou cas que comptarà de tres episodis.

La novetat serà que per primera vegada, Carles Porta sortirà de l'estudi de Catalunya ràdio des d'on presenta els casos per a conversar amb Carme Hospital, i deixar que sigui ella qui expliqui, en primera persona i al lloc dels fets, com va viure aquella nit freda que li va canviar la vida per sempre.

Porta anirà al domicili on es va produir l'assassinat de l'empresari Jordi Comas la nit del 18 de novembre del 2012, a Plata d'Aro per parlar amb la seva vídua.

El dia del crim, tres encaputxats entren a robar a casa del que aleshores era president de la patronal dels empresaris de Girona, i la seva dona, Carme Hospital, mentre es preparaven per mirar un debat electoral. A Jordi Comas l'acaben matant de manera violenta. La Carme aconsegueix sobreviure i, en aquest capítol, explicarà des del lloc dels fets, com va viure aquella nit freda que li va canviar la vida per sempre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari