PER FI

El "Crims" de Carles Porta torna els dilluns a TV3 amb sis nous casos

El 20 de març s'estrenarà la nova temporada d'un dels programes de més èxit de TV3 que ja acumula 3,6 milions d'espectadors

 

Torna "Crims" a TV3

TV3 va emetre aquest dilluns 13 de març el darrer episodi de la sèrie Bojos per Molière que es va quedar amb només 165.000 espectadors i un baix 7,7% de quota. Una situació que difícilment es repetirà el dilluns 20 de març, quan la cadena pública estrenarà sis nous capítols d'un dels programes de més èxit com és el Crims de Carles Porta.

En total seran 6 nous capítols, que inclouran 4 casos (el cas Jordi Comas tindrà tres parts) i amb alguna novetat. En el capítol d'estrena Carles Porta sortirà de l'estudi de ràdio i parlarà amb profunditat amb la dona d'un dels protagonistes. O un altre, que per preservar la identitat d'una persona clau, s'utilitzaran il·lustracions d'Oriol Malet.

Nous episodis, nous casos intrigants i noves històries inquietants. Però amb la mateixa fórmula i el mateix estil de sempre que ha captivat l'audiència televisiva, amb més de 3,6 milions d'espectadors acumulats en els 33 episodis que s'han emès fins ara. Cal recordar que el programa ja acumula cinc temporades a TV3. La primera amb una mitjana de 458.000 espectadors i un 18,2% i l'última amb 619.000 espectadors i un 28% de quota.

A partir del 20 de març, Porta torna amb més casos de foscor que de ben segur tornaran a batre rècords d'audiència. I ho farà per partida doble. A les 23h, TV3 reemetrà cada setmana un episodi i per tant, el Zona Franca de Danae Boronat començarà passada la mitjanit.

Els primers casos de la nova temporada

Marina Ruiz (20 de març)

El 15 de febrer del 1999, a primera hora del matí, troben el cos d'una dona morta a les vies del tren a Cervera, a la Segarra.
En un principi, els Mossos creuen que ha estat un suïcidi, però hi ha coses que no encaixen. El cos està despullat, amb signes evidents de violència, i a pocs metres troben una barra de ferro que podria haver estat l'arma del crim.

Amb les primeres investigacions poden saber la identitat de la víctima: es diu Marina Ruiz i treballava en una fàbrica que hi ha just al costat d'on s'ha trobat el cos. Els Mossos estan convençuts que ha de ser algú del seu entorn proper.

Jordi Comas Part I (27 de març)

La nit del diumenge 18 de novembre del 2012, a Platja d'Aro, tres encaputxats entren a robar a casa del Jordi Comas, president de la patronal dels empresaris de Girona, i la seva dona, Carme Hospital, mentre es preparaven per mirar un debat electoral. Al Jordi Comas l'acaben matant de manera violenta. La Carme aconsegueix sobreviure i, en aquest capítol, ens explica en primera persona i al lloc dels fets com va viure aquella nit freda que li va canviar la vida per sempre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari