MARE ALS 68

Ana Obregón trenca el seu silenci després d'haver estat mare: "Ens han enxampat"

Ana Obregón ha reaccionat al seu compte d'Instagram a la polèmica per haver estat mare per gestació subrogada

"Sálvame" ha avançat la primera reacció d'Ana Obregón

Ana Obregón ha trencat el seu silenci després de sortir a la llum que ha tornat a ser mare d'una nena als 68 anys d'edat per gestació subrogada. Ho ha fet després de rebre una allau de crítiques i reaccions pel fet que hagi decidit ser mare després de la mort del seu fill Áless l'any 2020 víctima d'un càncer.

Ha estat a primera hora de la tarda, només unes hores més tard de l'explosiva portada de la revista Hola, quan l'actriu i presentadora ha decidit pronunciar-se a través de les seves xarxes socials.

"Ens han enxampat! Ha arribat una llum plena d'amor a la meva foscor. Mai més tornaré a estar sola. HE TORNAT A VIURE", ha escrit Obregón al seu compte d'Instagram, al costat de l'etiqueta "Benvinguda al món, moro d'amor". Cal recordar que segons avança la revista la nena es dirà Ana.

D'aquesta manera, Obregón respon a les fotografies en les quals se l'ha pogut veure sortint de l'hospital de Miami amb el seu bebè als braços i en una cadira de rodes.

"Estem en xoc"

Qui també s'ha pronunciat és Celia Obregón, germana de la presentadora que en declaracions a les càmeres d'Europa Press ha assegurat que l'actriu està "molt bé i feliç" tot i reconèixer que tota la família està "una mica en xoc" amb la notícia.

Celia Obregón respon a les càmeres d'Europa Press

Una altra de les reaccions més esperades ha estat la d'Alessandro Lequio, pare del seu difunt fill i que ha dit la seva a El programa de Ana Rosa d'aquest dimecres. L'italià ha deixat clar que no es pronunciarà sobre aquest tema "ni ara ni mai", tot i reconèixer que ell era coneixedor de "tot".

ETIQUETES:

Deixa un comentari