NOU ESPAI

8tv posa data d'estrena al nou programa de Jaume Barberà i Ares Teixidó salta a les matinades

L'històric periodista conduirà un espai d'actualitat i en directe que s'emetrà els diumenges a les 21.50h i que es dirà "Més Singulars"

Jaume Barberà estrena "Més Singulars" a 8tv

8tv ha fitxat a un altre periodista històric de TV3 com és Jaume Barberà. El presentador de 67 anys ja estava jubiltat, després de treballar durant trenta anys a la cadena pública presentant programes com Bon dia Catalunya, Paral·lel o Singulars. A partir del proper diumenge 15 de març a les 22.50, Barberà es tornarà a posar al capdavant de les càmeres amb Més Singulars, emulant el nom d'un dels seus programes a TV3.

Un moviment que implicarà altres canvis a la graella de 8tv. Així, despareixerà el programa de Gabriel Rufián, La Fábrica, que s'emetia a la mateixa hora. Pel que fa a l'Ares revolution d'Ares Teixidó, es mantindrà a les 23h i també s'emetrà de dilluns a dijous a les 00.30h després d'El Circ, en un nou format de debat sobre sexe.

Graella del diumenge a 8tv

 • 21.50 Més Singulars
 • 23.00 Ares revolution

"Torno a primera línia ara a 8tv", avança el presentador al vídeo promocional. El nou espai servirà per fer un repàs a l'actualitat més marcada de la jornada i de la setmana i "servirà per entendre millor les incerteses que vivim en tots els àmbits, sempre des de la pluralitat ideològica". Un programa on es tractaran temes de política, però també de necessitats ciutadanes, per fer partícip a l'espectador.

"Es fa difícil dir no a Nicola Pedrazzoli"

El nou espai tindrà tertúlies, debats, entrevistes i humor. En declaracions recollides a Principal.cat, Barberà assegura que se sent "molt orgullós, privilegiat i il·lusionat de poder fer front a aquest nou repte". "L'oferta de Nicola Pedrazzoli em va agafar sortint gairebé de tot, encara que el periodisme no es deixa mai. Espero estar a l'alçada del que se'm demana, que no és altra cosa que el que he intentat fer sempre: periodisme de televisió".

Sobre l'actual propietari de 8tv, Barberà ha definit a Pedrazzoli com una persona amb "tant coratge, il·lusió i passió pel que fa, que es fa difícil dir-li que no". L'italià ha celebrat l'estrena del programa amb un tuit donant la benvinguda al periodista: "Feliç de tenir-te amb nosaltres".

https://twitter.com/pedrazzolinic/status/1631257005024215040?s=20

El passat mes de setembre, el presentador va ser entrevistar a El Circ de 8tv, on va parlar de la seva jubilicació. "Puc fer una sèrie de treballs remunerats que no arribin a un determinada quantitat a l'any". I dit i fet, Barberà torna a la televisió el proper 5 de març.

https://twitter.com/elcirc8tv/status/1572345058396872704?s=20

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

 1. Eugenio sancho freixas

  me esta agradan la programació de 8tv i e deixat a tv 3 perquè me desagrada últimament

 2. Josep M. Garriga Pujol

  bon dia a tothom.

  el proper fitxatge?….Ramon Tamames, i si no ho creieu…temps al temps

 3. Dolors

  Benvingut, Jaume Barbarà !!!
  Et desitjo tot l`èxit que et mereixes… ja t´espero amb ganes!!!

Deixa un comentari