OPERACIÓ ANDORRA

8tv celebra el 'sorpasso' en audiència a TV3 i anuncia un "Fax" especial: "Cremarà el plató"

La cadena privada es vanta d'haver derrotat a Danae Boronat: "Vam ser el late night més vist de Catalunya"

Els col·laboradors d'"El Circ" celebren la victòria al "Zona Franca"

8tv està d'enhorabona. Aquest dimecres El Circ va derrotar per primera vegada al Zona Franca de Danae Boronat a TV3 amb 23.000 espectadors i un 2,1% davant dels 20.000 i 2,0% de la cadena pública.

El late de Boronat va fer el seu segon pitjor resultat en quota (la pitjor dada havia estat un 1,7% l'anterior dimecres) i va igualar el mínim en espectadors, amb només 20.000 seguidors. Un 'sorpasso' que es va produïr casualment la mateixa nit en què l'espai de la cadena privada va carregar amb duresa contra l'error musical del Planta baixa.

Davant d'aquestes dades el programa de Frank Blanco que aquest dijous va estar conduït pel seu número dos, Enric Lucena, va començar la seva emissió celebrant la victòria amb confeti inclòs. "Us volem donar les gràcies perquè ahir vam ser el late night més vist de Catalunya i vam superar al 'Zona Franca' de TV3!", va agraïr el presentador.

"Bravo! Visca! Qué bé!!!", van exclamar els seus col·laboradors. "Ja fa un any i mig que cada nit ens doneu suport a tot l'equip de 8tv", va afegir Lucena. "Líííííders!", va exclamar sense aturador el periodista Rocco Steinhäusser, que va aparèixer amb ulleres de sol a causa d'una intervenció.

"Screenshot"El Circ" celebra la victòria sobre TV3

Aquest dijous, el Zona Franca no es va emetre perquè TV3 va decidir fer els Premis Enderrock que van aconseguir 42.000 espectadors i un 4,8%. El Circ en va reunir 34.000 espectadors i un 1,5% de quota. La lluita continua.

Especial d'El Fax de 8tv: "Cremarà el plató"

Tant és així, que a banda de les estrenes previstes per la propera setmana, com el nou magazín de tarda L'Àtic de Vador Lladó i el Més Singulars de Jaume Barberà, la cadena privada també ha anunciat que aquest dissabte ha preparat un programa especial d'El Fax de 8tv amb informacions en exclusiva sobre l''Operació Andorra'. La copresentadora del programa, Pilar Rahola, ja ha convocat als seus seguidors a les xarxes: "Farem un 'Raholing' explosiu, cremarà el plató".

El programa d'Eduard Pujol també ha llançat un vídeo promocional amb algunes pistes del contingut: "Els bancs d'Andorra blanquejaven diners de la màfia xinesa, veneçolana, russa, mexicana i italiana. Només es va tancar un banc que va pagar per tots. Això està passant també a Catalunya? Espanya ho va aprofitar per anar en contra del 'Procés'? Què tenen en comú tots ells?".

Aquest és el vídeo de l'anunci en què apareixen personatges com Fèlix Millet o el comissari Villarejo, entre d'altres.

ETIQUETES:

Comentaris ( 5 )

 1. Marc

  Home Ferran i Xavi… fan una mica comedia… ells ja saben que és anècdotic….no criticar per criticar

  1. Joan Escalona

   home…fer tot aquest escarafall per fer una dècima més…sembla una mica forçat. Tenint en compte el finançament de barra lliure que us fa el grup editorial que us manté ben greixats i en canvi els problemes d'infrafinançanent de TV3 …

 2. Xavi

  Perquè 1 dia, 1 sol dia, aquest programa supere al Z. Franca per dècimes, i ja esteu contents amb audiències molt baixes, bé, si sou feliços així, endavant.

 3. Joan

  jo crec que la competència és bona

 4. Ferran

  Si les misèries dels altres son els vostres triomfs malament aneu. Misèria, quanta misèria!

Deixa un comentari