CANTANT

Polèmica reacció de Miguel Bosé amb uns reporters per una pregunta sobre Nacho Palau

El cantant va mostrar el seu rebuig a un grup de reporters que li van preguntar per l'estat de la seva exparella

Miguel Bosé , molt molest amb uns periodistes

Miguel Bosé va tornar a ser objecte de polèmica aquest dimecres per un gest despectiu amb un grup de reporters que li van preguntar per l'estat de salut de la seva exparella Nacho Palau, que des de fa uns mesos pateix un càncer de pulmó.

El cantant va començar responent a les preguntes sobre el seu proper repte professional a TVE, on serà membre del jurat del talent xou Cover Night que properament s'estrenarà a La 1. Però en el moment en el qual la reportera d'Europa Press li va preguntar pel seu ex, al cantant li va canviar la cara.

"Res més, res més. Si us plau, nois, nois", va demanar Bosé als periodistes, abans d'apartar els micròfons de l'agència i de la pròpia TVE on ben aviat treballarà. Per si no fos poc, ho va fer amb una mirada del tot desafiant. Malgrat això, uns minuts després, el cantant va rectificar i va accedir a respondre les preguntes de la premsa que era a la Fira ARCO de Madrid. "Nacho està estable, està bé. Parlem molt. És una alegria que estigui així", va dir a l'agència Europa Press.

Però el gest va provocar un debat encès entre els tertulians de Sálvame que va emetrte les imatges. Mentre alguns dels col·laboradors van jusitificar la reacció, la copresentadora Adela González va dir que ho trobava fora de lloc: "La mirada la puc entendre per l'empipament, però el gest de baixar els micròfons se'l podia haver estalviat".

Val a dir que el programa de Telecinco, havia anunciat l'episodi com "la brutal reacció de Miguel Bosé" i finalment no va ser per tant, com van criticar alguns espectadors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari