ENSURT

Jordi Évole pateix dos atacs de cataplexia amb els Estopa i cau desplomat: "Pensava que era broma"

El presentador es va desmaiar en dues ocasions durant la conversa amb els germans Muñoz a la nova temporada de "Lo de Évole"

Jordi Évole cau desplomat a "Lo de Évole"

Jordi Évole va estrenar aquest diumenge 12 de febrer una nova temporada de Lo de Évole a La Sexta i ho va fer amb els germans Muñoz, els Estopa. Però més enllà de la divertida i sincera conversa dels cantants de Cornellà de Llobregat, el programa va patir dos atacs de cataplexia del seu presentador.

Évole ja havia explicat en diverses ocasions com l'afecta aquesta dolència en la seva vida diària, una malaltia en la què quan riu, es queda sense la musculatura i cau a plom a terra. Un fet que ja va patir en directe en una visita a El Intermedio i també a El Hormiuguero.

Uns atacs que també va patir durant la gravació de la road trip que va fer amb els Estopa. El primer va tenir lloc mentre estaven en un bar de copes i el Jordi es va aixecar per a anar al lavabo i va bromejar dient que "pixaria en morse". Va ser en aquest moment quan Évole va notar que començava a perdre l'equilibri i es va agafar per l'esquena al David, mentre li demanava que l'aguantés.

"Agafa'm, agafa'm, agafa'm", repetia una vegada rere l'altre el presentador, mentre el cantant no li feia cas, pensant-se que es tractava d'una broma. En aquest moment, van aparèixer els companys de l'equip tècnic que van córrer a agafar-lo abans de que caigués desplomat a terra.

En veure que el que estava passant era real, els Estopa es van quedar impressionats: "Quin ensurt m'has donat, pensava que era broma. No m'ho puc creure, Jordi", va lamentar el David.

El segon atac va ocórrer mentre anàven amb el cotxe, tot i que ells no conduïen. Cal recordar, que la ruta que van fer Évole i els cantants es va gravar a dalt d'una grua i amb una càmera al davant. En aquest moment, el David simulava que conduïa, el seu germà Jose anava de copilot i el Jordi anava assegut als seients del darrera.

Durant el trajecte, van tornar a riure en diverses ocasions i el Jordi va tornar a caure desmaiat al seient posterior. Aquesta vegada, tots dos germans van adonar-se que s'havia desmaiat: "Li ha donat un altre".

ETIQUETES:

Deixa un comentari