CONFESSIONS

David Muñoz dels Estopa i Jordi Évole sorprenen amb el seu moment més dur: "He estat al pou"

El cantant de Cornellà de Llobregat va obrir-se al costat de Jordi Évole, que també va reconèixer haver tocat fons: "Era molt patidor"

David Muñoz a "Lo de Évole"

Jordi Évole va arrencar aquest diumenge la nova temporada de Lo de Évole a La Sexta amb un especial en format de road trip al costat dels Estopa. El presentador català i els germans Muñoz es van sincerar parlant de la salut mental, la família, la gestió de la fama o la relació amb Miguel Bosé.

Els cantants de Cornellà de Llobregat van sorprendre en revelar l'estreta relació que tenen amb els seus pares, tot reconeixent que se senten molt depenent d'ells: "Ja té 70 anys i o evoluciona molt la medicina o aviat ja no tindrà tantes capacitats. Jo sempre penso que el meu pare serà etern i no vull pensar una altra cosa. És una pena perquè sé que no serà així", va reconèixer David Muñoz.

"No sé què serà de nosaltres el dia que faltin els nostres pares. No ho volem ni pensar. Depenem molt d'ells. T'ho juro", van assegurar.

La salut mental també va estar present durant la xerrada amb Jordi Évole. "Tota la família anem al mateix psiquitara. La meva mare va ser la primera que hi va anar. El meu pare també hi ha anat perquè viu amb molta pressió. Ell porta els nostres temes econòmics", van revelar. "El van estafar una vegada i des d'aleshores se sent culpable".

Évole: "He estat al pou"

Però les confessions del duet no van ser les úniques del programa. Évole també es va sincerar i va reconèixer que s'ha penedit de l'entrevista que li va fer a Miguel Bosé. "No em va valdre la pena fer l'entrevista perquè ara estigui enfadat amb mi", va reconèixer el de La Sexta.

"Miguel és molt bon tiu", va respondre-li David Muñoz, que va encoratjar a Évole a tenir paciència amb el cantant: "Si ell ara no ha agafat bon rotllo amb tu, tingues paciència que ja tornarà. Ja parlarem amb ell".

Évole també va parlar dels problemes que pateix a nivell físic i mental: "M'estic emparanoiant perquè em veig molt gros últimament. Jo sempre he estat molt prim a tenir papada i ho porto fatal". Unes paraules que van dur David Muñoz a confessar que ell va haver de prendre pastilles per dormir. "No podia dormir i tenia ansietat. Em vaig haver de medicar i anar al psiquiatre", va assegurar el cantant. "Jo he estat al pou dels 40 als 45 anys. Era molt patidor", va respondre Évole.

ETIQUETES:

Deixa un comentari