ERROR POLÈMIC

TV3 aparta als responsables del "Planta baixa" que van fer sonar "Rata de dos patas" amb Puigdemont

El programa d'Agnès Marquès que ja va excusar-se el mateix dia dels fets i va demanar disculpes a l'expresident, pren noves mesures

Agnès Marquès i David Broc al "Planta baixa"

La direcció de TV3 i la productora La Manchester, responsable del programa Planta Baixa, han decidit canviar de les seves funcions als responsables de l'error de fer sonar la cançó Rata de dos patas mentre apareixia la imatge de l'expresident Carles Puigdemont.

Així, la cadena pública ha apartat al realitzador i l'equip del programa ha apartat a Òscar Broc de la figura de tècnic de so i que ara correspon a un tècnic de TV3. Tot i això, Broc seguirà col·laborant al Planta baixa, això sí, més centrat en la part d'entreteniment.

Cal recordar que la presentadora del programa Agnès Marquès, ja va demanar disculpes durant l'emissió del programa en què es va produir l'error. Els fets van tenir lloc el dijous 12 de gener, en un dia en què l'espai va anar posant cançons de desamor per tirar d'ironia arran de la publicació de la cançó de Shakira sobre Gerard Piqué.

Però abans de fer un tall per a la publicitat, es va poder sentir la cançó Rata de dos patas, de la cantant mexicana de ranxeres Paquita la del Barrio, mentre apareixia una imatge de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a la pantalla gegant com a avançament del tema que es tractaria després dels anuncis.

"Una mala coincidència, és el que passa al directe. Són coses que poden passar i que no ens ha agradat que passés i per això us ho expliquem", va dir Marquès uns minuts després de l'error. El programa també va especificar que van fer arribar les seves disculpes a l'expresident Puigdemont.

Unes excuses que no han estat suficients i que han fet que la cadena i la productora hagin arribat a l'acord de rellevar als seus responsables.

ETIQUETES:

Deixa un comentari