CONTUNDENT

Sandro Rosell revela amenaces de mort amb Ricard Ustrell i Joel Díaz li respon: "Mentider patològic"

L'expresident del Barça també va revelar el motiu pel qual va deixar el club: "Amenaces de mort cap als meus pares"

Sandro Rosell a "Col·lapse"

L'expresident del Barça, Sandro Rosell, va ser un dels convidats del Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 d'aquest dissabte. Rosell que feia anys que no apareixia a la cadena pública va acusar a l'exdirector, Vicent Sanchis d'haver-lo censurat.

Només començar l'entrevista, Ustrell va preguntar quants anys feia que no trepitjava TV3. "Molts! Aquí no m'estimaven massa", va eztibar Rosell. "Abans estava censurat per l'antic director i per la persona que porta dècades manant a TV3 des de fora", va afegir.

"Qui és?", va insistir Ustrell. "Tots els que treballeu a TV3 sabeu perfectament de qui parlo", va respondre l'expresident del Barça, tot i que va voler matisar el següent: "Ara amb el nou director potser ja no és així".

"És un empresari? Va amb ulleres?", va repreguntar Ustrell sense èxit. "Ja ho sabeu. A mi em van censurar en diversos programes de TV3 i també un documental que es va fer sobre mi després de sortir de la presó. També van censurar part del documental perquè no interessava que sortissin coses sobre alguns personatges", va respondre Rosell.

Ustrell va tornar-ho a intentar llançant el nom del propietari de Mediapro: "Estem parlant de Jaume Roures?". "No parlo de noms perquè després encara rebs. Gent com tu ho sabeu perfectament", li va dir Rosell. "Has tornat fort eh", va sentenciar el presentador. "Quan has estat a la presó i surts, ja no li tens por a dir la veritat", va reconèixer Rosell.

Amenaces de mort i resposta de Joel Díaz

L'expresident blaugrana també va explicar que va deixar el club per les amenaces de mort diàries que rebien els seus pares. "Rebien cartes i trucades amenaçant-los, ho vam denunciar però no va haver-hi manera de saber qui hi havia al darrera", va explicar. "Per trencar aquest patir constant, vaig decidir plegar", va revelar.

Unes explicacions que sembla que no van convèncer gaire al presentador del Zona Franca, Joel Díaz que li va respondre a Twitter: "Mentider patològic". Encara més enllà va anar un dels seus col·laboradors al programa de TV3, Manel Vidal, que va escriure "Quina merda de persona".

ETIQUETES:

Deixa un comentari