CONTUNDENT

Risto Mejide critica a Mediaset per censurar una de les seves preguntes a Tita Cervera: "No ho entenc"

El presentador català rebutja la decisió de la cadena de tallar la pregunta a la baronessa Thysen sobre les seves filles

Risto Mejide aquest dimecres a "Todo es mentira"

Cuatro va emetre aquest dimarts el segon programa de Viajando con Chester en el que Risto Mejide va conversar amb Tita Cervera. Un episodi que ha causat polèmica després que Mediaset hagi decidit censurar una de les preguntes de Risto a la coneguda com a Baronessa Thyssen.

"És Borja el pare de les teves filles?". Aquesta era la qüestió que havia estat utilitzada en la promoció del programa, però a l'hora d'emetre's, va ser retallada. "Les nenes tenen un pare", responia ella després d'una pausa. La seqüència s'havia de veure al complet durant el programa, però Mediaset va decidir eliminar-la del muntatge final en l'últim moment.

La pregunta havia generat expectació pel fet que Risto qüestionava a la baronessa Thyssen si el seu fill Borja és el pare biològic de les bessones Guadalupe Sabina i María del Carmen, nascudes al 2006 a través de la gestació subrogada.

"Després d'analitzar el contingut complet del programa hem considerat oportú retirar aquesta qüestió, per evitar qualsevol possible problema al voltant de la privacitat de dos menors", han assegurat des de la cadena privada, segons ha recollit Vertele. Mediaset també ha eliminat el tall promocional de la web de Cuatro i totes les publicacions que s'havien fet a les xarxes socials sobre aquesta pregunta.

Tita Cervera i Mejide a "Viajando con Chester"

Risto contra Mediaset: "No entenc la decisió"

Després d'assabentar-se de la censura, Risto Mejide es va pronunciar a través del seu compte d'Instagram. "No estic per a res d'acord amb aquesta decisió. Demà us explicaré el per què", va dir a través d'un storie del seu compte.

Aquest dimecres, el català ha respost a l'inci del seu programa a Cuatro, Todo es mentira: "Ahir a la nit una de les preguntes que jo li feia a Tita no va ser emesa. Jo vaig manifestar el meu descontentament sobre aquest tema. Òbviament jo no decideixo el que s'emet en cap programa. Ja m'agradaria, tindria un altre sou. Però considero que puc discrepar de les decisions que es prenen en aquesta casa com sempre he fet i dir-ho obertament, ha començat dient Mejide.

"Ella tenia l'opció d'aclarir-ho o no, i aquí hauria acabat tot", ha afegit el presentador. "Crec que les preguntes mai ofenen, o mai haurien de molestar si el que busquen és una veritat, i sobretot resoldre les especulacions sobre aquest tema. Jo li vaig donar aquesta opció, com heu vist en les promocions", ha continuat Mejide en referència als vídeos emesos durant l'última setmana.

Però lluny de quedar-se aquí, Risto Mejide ha acabat amb un dur retret contra Mediaset. "No entenc la decisió de la cadena de treure aquesta pregunta. I tampoc entenc el per què si era tan poc adequada per què ens hem passat una setmana fent-la servir d'esquer a les promocions. No ho entenc, aquí hi ha alguna cosa que se m'escapa i com se m'escapa ho dic. Si algú m'ho explica seré feliç i us ho explicaré a vosaltres"

ETIQUETES:

Deixa un comentari