PROGRAMA ESPECIAL L'ex del "FAQS", Nausícaa Hernàndez, presentarà la Cavalcada de Reis a 8tv

Nausícaa Hernàndez a 8tv

La cadena privada farà un programa especial de quatre hores per seguir les cavalcades de Santa Coloma de Gramenet, Girona, Tarragona i Lleida

8TV ha anunciat que emetrà la Cavalcada de Reis d'aquest 2023. A diferència de La 1 i TV3 que faran la Cavalcada de Barcelona, 8tv seguirà les cavalcades de Santa Coloma de Gramenet, Girona, Tarragona i Lleida. Serà amb un programa especial de 4 hores de durada que seguirà de manera simultània, els quatre punts de Catalunya.

El programa començarà a les sis de la tarda i estarà presentat per la periodista del programa El Pentàgon i ex del FAQS, Nausícaa Hernández que farà de fil conductor durant tot el vespre donant pas a les connexions. Els quatre reporters desplaçats als quatre municipis catalans seran Àlex Suàrez (Santa Coloma de Gramenet), Walter Capdevila (Girona), Clàudia Raymat (Lleida) i Sara Hernández (Tarragona).

L'especial Cavalcada de Reis'també oferirà l'arribada prèvia dels Reis d'Orient a totes aquestes localitats, amb especial atenció a Santa Coloma de Gramenet on ho faran amb helicòpter.

El programa acabarà al voltant de dos quarts de deu de la nit, quan les autoritats de cada municipi hagin fet l'entrega de la clau que permetrà als Reis d'Orient obrir les portes de totes les cases per portar els regals.

ETIQUETES:

Deixa un comentari