ESPERAT RETORN

Júlia Otero torna a La 1 amb "Días de tele": "Potser és l'última carta que tinc"

La periodista gallego-catalana torna a la televisió després d'haver superat un càncer de còlon: "No em queden molts anys"

Júlia Otero a "Días de tele"

Júlia Otero ja té data d'estrena per al seu nou programa a RTVE que es dirà Días de tele. L'espai s'estrenarà el dimarts 17 de gener a les 22.50h, segons ha anunciat aquest diumenge la cadena pública, en un vídeo promocional en que també ha mostrat per primera vegada imatges del plató, que s'emetrà des del Parc Audiovisual de Terrassa.

La periodista gallego-catalana de 63 anys, tornarà a la televisió després de deu anys (la seva darrera experiència van ser dos especials per a Antena 3) i d'haver superat un càncer de còlon. Precisament aquest diumenge, Otero ha concedit una entrevista al diari El País, on ha parlat de la seva dura lluita contra la malaltia.

"He estat a punt de morir-me, o amb perspectives de morir-me, perquè a mi em continuen revisant cada tres mesos. Si em troben una metàstasi, potser em queden dos anys, o menys", ha explicat.

Però la periodista ha deixat sense paraules repassant les seqüel·les que li ha deixat el tractament: "Vas veient com et vas deteriorant, com van sortint les nafres. De sobte sagna el nas, et sagna la llengua, tens una nafra a la boca. Tot el trànsit intestinal està en carn viva. I sents aquesta indiferència davant la vida. Si et diuen "li dones a aquest botó i et mors", penses "doncs tampoc passa res. No em queden molts anys. Em falta la melsa, em falta la vesícula, em falten les tiroides, em falten 40 centímetres d'intestí. Em falta de tot!".

Per això, entoma aquest nou repte televisiu com si fos el darrer. "Potser és l'última carta que tinc per fer tele", ha avisat. Tot i aquestes paraules, Otero segueix en plena forma com demostra el fet que també seguirà cada tarda al capdavant del magazín d'Onda Cero, Julia en la Onda.

Així és Días de tele

Segons explica la cadena, Días de tele "recuperarà esdeveniments històrics i moments únics que vam veure a través de la televisió i que recordem tots, analitzarà les seves relacions amb l'actualitat, reflexionarà sobre l'impacte de les notícies que han marcat els últims 50 anys i els personatges que apareixen en els nostres records, vistos des de la perspectiva actual".

Com es pot veure als vídeos promocionals, l'espai s'emetrà des d'un gran plató amb graderies per al públic i una taula immensa al mig de l'estudi. Otero competirà la nit dels dimarts amb el Sense ficció de TV3, El Circ de 8tv, la sèrie turca d'Antena 3, Hermanos i el cinema de la resta de cadenes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari