FUTUR INCERT

Jorge Javier Vázquez torna a "Sálvame" i la direcció el censura per evitar que parli sobre el seu futur

El presentador de Badalona ha reaparegut a Telecinco després de les seves vacances de Nadal i ha parlat sobre el seu futur a la cadena

Jorge Javier Vázquez a "Sálvame"

Feia gairebé un mes que Jorge Javier Vázquez no apareixia a Telecinco i finalment aquest dimarts ha tornat a Sálvame, després de les seves vacances de Nadal. Durant aquestes setmanes, els rumors al voltant del seu futur a la cadena de Mediaset no han fet més que créixer.

El desgast que pateix el programa de La Fábrica de la Tele, sumat al fet que la nova direcció encapçalada per Borja Prado, no veu amb bons ulls els postulats polítics del de Badalona, han fet disparar les especulacions.

De fet, fa uns dies Cotizalia, va avançar que Mediaset no vol a Jorge Javier com a presentador de la nova etapa de la cadena. Una decisió que en cas de fer-se realitat, implicaria haver de pagar una alta indemnització a Vázquez, que va renovar el seu contracte de llarga duració abans de la sortida de Paolo Vasile.

De moment, Jorge Javier segueix al capdavant de les tardes de Telecinco i aquest dimarts no ha evitat fer referència a les notícies que especulen sobre el seu futur professional. Només arrencar el programa, Vázquez ha deixat anar un: "Jo he de parlar".

Jorge Javier i Kiko Hernández, aquest dimarts a "Sálvame"

Jorge Javier intenta dir-hi la seva sense èxit

Després de la publicitat, el presentador ha intentat explicar a què es referia. "Jo ja ho vaig dir que me n'anava de vacances. S'han acabat les meves vacances i aquí segueixo, al meu lloc de feina", ha dit entre aplaudiments. "He tornat com vaig dir que tornaria i com diria Mariano Rajoy, fi de la cita", ha afegit el de Badalona.

"Jo no t'he trucat perquè no m'he cregut cap de les merdes que s'han dit de tu", li ha respost el col·laborador de l'espai, Kiko Hernández. "Bé, és que aquí jo hauria de parlar d'alguna cosa…", ha afegit Jorge Javier, mentre mirava al director del programa, David Valldeperas.

El responsable de Sálvame no l'ha deixat continuar i Jorge Javier s'ha vist obligat a canviar de tema. "És que… han quedat molt retractats…No em deixes que ho expliqui oi?", ha conclòs el presentador.

ETIQUETES:

Deixa un comentari