CONTROVERTIDA

Forta polèmica amb "Escándalo", la nova sèrie de Telecinco: "És denunciable"

El primer vídeo de la ficció que s'estrenarà aquest dimecres 11 de gener ha generat una onada de crítiques i indignació

Imatges de "Escándalo, relato de una obsesión"

Telecinco està a punt d'estrenar la seva gran aposta de ficció per al 2023 que es titula Escándalo, relato de una obsesión. Es tracta d'una sèrie dramàtica protagonitzada per Alexandra Jiménez i Fernando Líndez però que ja ha estat objecte d'una forta polèmica pel seu contingut.

La sèrie aborda una història d'amor entre una dona de 42 anys i un adolescent de només 15. La protagonista, al límit de la seva existència decideix submergir-se al mar per suïcidar-se. Però a l'últim moment apareix el seu salvador, Hugo (Fernando Líndez): un adolescent marcat per la mort prematura de la seva mare i enfrontat a un pare implacable, que el controla i no el deixa respirar.

"Per què puc estimar a una noia de la meva edat i a ella no?", es pregunta el jove que s'enamora obsessivament d'Inés. Després d'haver-se fet pública aquesta trama, la sèrie ha estat durament criticada a les xarxes socials fins i tot abans d'haver-se emès per la televisió.

Allau de crítiques

La pròpia cadena ja va anunciar a la seva promo que la sèrie faria parlar molt. I en efecte, molts usuaris han reaccionat amb indignació i han acusat a Telecinco de promoure la pedofília i la pederàstia. Fins i tot, alguns es pregunten com és possible que se li hagi donat llum verda i reflexionen sobre si la trama hagués estat amb la noia de 15 anys i l'home de 42.

"Sèries sobre pederàstia… No esperava menys d'un país en decadència absoluta", ha escrit un usuari. "Això no és denunciable? Com fareu una sèrie fent apologia de la pederàstia?", ha dit un altre. El primer episodi es podrà veure aquest dimecres 11 de gener a partir de les 22.50 i s'emetrà de forma setmanal a Telecinco.

ETIQUETES:

Deixa un comentari