SORPRESA

Cristina Pedroche presentarà "Password" a Atresmedia i Luján Argüelles salta a TVE

L'elecció arriba després de descartar a la presentadora original que conduirà un nou programa a TVE impossible de compatibilitzar

Cristina Pedroche

Canvi de cares inesperat entre Antena 3 i TVE. Luján Argüelles finalment no serà la presentadora del concurs Password i Cristina Pedroche ha estat l'escollida per ocupar el seu buit.

Després de transcendir que Argüelles havia estat l'escollida per Atresmedia per liderar la tornada de l'icònic concurs a la televisió, finalment i segons ha avançat Vertele, serà la col·laboradora de La Sexta i exitosa presentadora de les Campanades la que es posarà al capdavant del format en aquesta nova etapa.

Segons explica el citat mitjà, la conductora original del concurs, Luján Argüelles, ja tenia tancat presentar un nou format a TVE, que va ser aprovat el mes de novembre passat. Es tracta de Brigada Tech, un nou programa sobre digitalització per al prime time de La 1 que constarà de 13 episodis.

La incompatibilitat que suposava aparèixer a les dues cadenes a la vegada, ha obligat a la presentadora ha abandonar el seu compromís amb Atresmedia.

Amb Password, Pedroche es posarà al capdavant del sisè programa propi que condueix a Atresmedia i el tercer per a Antena 3 més enllà de les Campanades, on ha estat clau en l'històric 'sorpasso' a TVE. En aquests anys, l'hem pogut veure presentant espais com Love Island, Tu sí que sí o Pequín Express, a banda de Zapeando, on hi col·labora des de l'any 2013.

La notícia arriba pocs dies després que Pedroche fes públic el seu malestar amb la cadena per haver-la descartat per presentar el concurs. En un post publicat al seu perfil d'Instagram, després de saber-se que Argüelles havia estat l'escollida, la presentadora va lamentar la decisió assegurant que "era perfecte per a mi": "Sé que em va sortir molt bé i que podria donar-li un aire nou i interessant al projecte".

Finalment les casualitats de la vida, han fet que sigui l'escollida per conduir el retorn a la televisió del mític concurs que va deixar moments estal·lars com l'"Abril-cerral" protagonitzat per l'actriu Elena Furiase. Cal recordar que Password es va emetre per primera vegada l'any 2008 a Cuatro amb Luján Argüelles al capdavant i que ben aviat tornarà a alguns dels canals d'Atresmedia.

ETIQUETES:

Deixa un comentari