Carlos Cuevas deixa en evidència a dos companys seus de "Merlí": "Estem fins la polla"

Carlos Cuevas a "Merlí. Sapere Aude"

Dos actors de la sèrie d'èxit de TV3, confessen estar farts de ser reconeguts pel carrer i Cuevas fa "m'agrada" als que els critiquen

Va ser una de les sèries de més èxit i repercussió de TV3. Merlí, la ficció creada per Héctor Lozano, ambientada en un institut de Barcelona, va arribar a tocar el cel fent el salt a Netflix on va arrasar entre el públic llationamericà. Més tard, Movistar Plus se la va fer seva amb l'spin-off Merlí. Sapere Aude.

L'èxit de la sèrie va catapular als seus protagonistes, en especial a l'actor Carlos Cuevas, que des d'aleshores no ha deixat d'aparèixer en multitud de sèries, la darrera Smiley a Netflix.

Però la fama sembla que ha estat difícil de digerir per alguns dels seus companys, com han fet evident en una entrevista els actors Adrian Grösser i Marcos Franz, que van interpretar als personatges del Marc i el Gerard a Merlí.

Els dos nois van intervenir al podcast Domingo se sale, presentat per Franz al costat de Ferran Cuixart i Alex Echeverria, i van aprofitar l'ocasió per a parlar de la fama. "Rodant la sèrie ens vam fer molt amics i ja parlàvem d'això tota l'estona, perquè teníem moltes ganes de ser famosos", va dir Grösser. "Al rodatge et tracten com un actor i ja et creus una 'puta' estrella, quan ets un mindundi que no sap res", va afegir l'actor.

Grösser també va relatar com Franz el trucava per sortir de festa perquè els fans els hi pugessin l'ego: "El Marcos m'ha arribat a trucar un dijous a les deu de la nit i m'ha dit: "Et vinc a buscar i anem a l'Apolo, que necessito una mica de fans que em pugin l'ego". No passa res, és humà. Quan no ho tenim, ho volem".

"Estem fins la polla"

Malgrat això, van reconèixer que després quan anaven pel carrer els feia nosa que els hi demanessin fotos: "Estem fins a la polla que ens diguin 'ets el de Merlí'. Fa vuit anys! Hem fet moltes altres coses. El que passa és que 'Merlí' ho ha petat i ell és el 'Gery' i jo soc el 'Marc' i ho serem molts anys".

Carlos Cuevas fa 'like' als comentaris crítics

Aquestes declaracions van propiciar alguns missatges crítics cap als actors. La sorpresa va arribar quan el seu company a la sèrie, l'actor Carlos Cuevas, va donar "m'agrada" al tuit d'un usuari on es podia llegir: "Merlí va passar fa vuit anys. Supereu-ho si us plau".

No va ser l'únic "like" de Cuevas. En un altre tuit que denunciava una de les actituds de Marcos Franz en una discoteca: "Marcos, parlem de quan vas agafar a una amiga meva per banda a l'Apolo i li vas estar donant la 'xapa' durant tres hores dient que eres famós. La tia només volia anar-se'n".

ETIQUETES:

Deixa un comentari