CRÍTIQUES

Alfons Arús, es veu obligat a donar explicacions pel que van dir del 'Cas Alves': "Donem suport a la noia"

El matinal de La Sexta publica un comunicat per deixar clar que només havien informat sobre els dubtes del cas sense jutjar a la víctima

Alfons Arús a "Aruser@s"

El cas Dani Alves s'ha convertit en el principal tema de conversa i anàlisi a la majoria de programes de televisió, tot i que alguns ho han fet amb més fortuna que d'altres. Un dels que ja ha estat la diana de les crítiques pels seus comentaris sobre la denúncia per suposada violació, ha estat el programa d'Alfons Arús a La Sexta, Aruser@s.

L'espai ha hagut de publicar un comunicat per aclarir els comentaris que van fer sobre l'afer. "Responent als comentaris d'alguns espectadors sobre el 'Cas Alves', ens agradaria aclarir el següent", comença dient la nota.

"Respecte al comentat a la secció de Successos sobre el Cas Alves, des del programa, per quart dia consecutiu, Alfonso ha recalcat, avui també i fins a tres ocasions, que la declaració de la víctima és impecable, absolutament creïble i que no ha entrat en cap contradicció, mentre que Alves, en canvi, ha ofert tres diferents, sense cap credibilitat", explica el programa, posicionant-se del costat de la víctima.

"De l'única cosa que no s'ha informat, encara que no sabem si existeix tal declaració, i creiem que serà l'argument que utilitzarà la part contrària, és saber el per què ella va acceptar la invitació quan prèviament havia declarat que Alves havia tingut una actitud grollera i desagradable amb ella, opinió confirmada i compartida per les seves amigues, les quals també parlen d'assetjament", prossegueix dient el comunicat.

Després d'aquests aclariments, l'equip d'Aruser@s assegura que "en cap moment estem jutjant aquest fet d'acceptar la invitació, només exposant el que apareix o no en la declaració, segons les informacions dels mitjans. És un punt que, tard o d'hora, si no figura en la declaració, acabarà sent notícia, com ja ho ha estat aquest matí en diverses emissores, amb experts penalistes".

La nota acaba afirmant que "creiem que, des del dissabte, ha quedat claríssim el nostre suport a la noia".

ETIQUETES:

Deixa un comentari