HORES BAIXES "Sálvame" es torna a reinventar i incorpora a aquest periodista per lluitar contra "Pasapalabra"

Nacho Abad amb les presentadores de "Sálvame"

El programa de Telecinco va estrenar aquest dimecres la secció 'Las claves de Nacho Abad' per competir contra 'El Rosco' d'Antena 3

Telecinco continua intentant revifar la seva graella de tarda ara dominada durant cinc hores, de 16 a 21h per les diferents versions de Sálvame. Fa només uns dies, la cadena privada va recuperar la versió Sandía després de retirar la fallida sèrie Café con aroma de mujer que es va estrellar contra Pasapalabra. Ara, la cadena intenta donar un nou impuls a la franja de 20 a 21h amb una nova secció de successos presentada per Nacho Abad.

El periodista i criminòleg va debutar aquest dimecres 30 de novembre com a nou col·laborador del programa de La Fábrica de la Tele. Va ser al capdavant de la secció Las claves de Nacho Abad, dedicat a parlar de crims i altres successos. Durant el primer dia, el periodista va donar l'última hora de l'ex de Gran Hermano, el català Carlos Navarro, conegut popularment com El Yoyas i la seva ordre de cerca i captura, entre d'altres.

Cal recordar que l'exconcursant de la primera edició del reality de Tele 5 va ser condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó per diversos delictes de maltractaments i lesions contra Fayna Bethencourt, l'exdona i mare dels seus fills.

L'aposta pels successos té el difícil repte d'intentar remuntar les dades del Sandía, que durant els últims dies s'ha situat amb una audiència mitjana d'entre el 7% i el 9% de quota. En la seva estrena va fer un modest 7,4% i va ser la quarta opció de la seva franja per darrere del partit d'Argentina a La 1 (23,1%), Pasapalabra (14,3%) i l'Està passant (8,1%).

Tot i aquesta aposta, la cadena ja té a la recambra nous espais per reflotar aquesta franja. Es tracta del concurs 25 palabras de Christian Gálvez, i el Reacción en cadena de Ion Aramendi.

ETIQUETES:

Deixa un comentari