MALTRACTAMENTS Kiko Hernández destapa agressions de 'El Yoyas' a "Crónicas marcianas" i critica a Xavier Sardà

Kiko Hernández a "Sálvame"

El col·laborador de "Sálvame" denuncia la passivitat de Sardà amb Carlos Navarro, ara en cerca i captura per maltractaments

Carlos Navarro, conegut com El Yoyas es troba en cerca i captura després de no haver-se presentat al Jutjat de Vilanova del Camí, a la comarca de l'Anoia el passat 14 de novembre. Un dels concursants més polèmics de Gran Hermano va ser condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó per diversos delictes de maltractaments i lesions contra la seva exdona i mare dels seus fills, Fayna Bethencourt.

Aquest divendres, els seus companys del reality de Telecinco i actuals col·laboradors de Sálvame Marta López i Kiko Hernández no van dubtar en utilitzar l'altaveu que els proporciona la televisió per relatar algunes de les situacions més incòmodes que van viure al costat del català.

"Recordo a Loles León sortir plorant un dia per com d'exagerat havia estat Carlos amb ella i a Silvia Fominaya que si no es posen els de seguretat no sé el que li hagués fet. A mi, sense els de seguretat crec que m'hagués arrencat el cap", va dir Marta López.

Una explicació a la qual s'hi va sumar el seu company de Sálvame, Kiko Hernández que va aprofitar per revelar una suposada agressió de Carlos Navarro a Antonio David Flores al plató de Crónicas marcianas: "Estàvem a 'Crónicas', a un minut de començar el directe, El Yoyas li pega una plantofada a Antonio David que el llança fins a la porta de l'entrada".

"Quan va tornar Antonio David només queden com vint segons per entrar en antena. En aquest moment, quan ja estàvem en directe, li comença a sortir sang de la cara", va afegir Hernández.

"Això era aquest programa tan meravellós"

Uns fets que Kiko no va voler desaprofitar per criticar amb contundència al programa que dirigia i presentava Xavier Sardà a les matinades de Telecinco de l'any 1997 al 2005. "Això era 'Crónicas marcianas', aquest programa tan meravellós. Jo veig que un col·laborador fa això a una altra persona i se'n va al carrer i aquest senyor va estar tres temporades", va dir visiblement enfadat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari