CANTANT El cantant Miki Núñez revela que pateix trastorn alimentari i ansietat: "Mai seré feliç amb el meu físic"

Miki Núñez

El copresentador d'"Eufòria" ho ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio on ha explicat que ha necessitat ajuda psicològica

El cantanc terrassenc Miki Núñez ha passat pels micròfons d'El Suplement de Catalunya Ràdio d'aquest diumenge. Des que va participar a Operación triunfo l'any 2018 que no ha parat. Amb dos discos sota el braç, i el tercer de camí, ha aconseguit no perdre el nord i mantenir-se fidel a qui ha estat sempre. "Segueixo vivint a Terrassa i ho seguiré fent mentre els meus avis segueixin vius".

Als seus 26 anys reconeix que la família segueix sent un pilar fonamental. Tant és així, que al seu darrer disc l'hi dedica un tema a la seva àvia, "Dime que no duele". "Ells eren molt pobres. Vivien en un poble d'Andalusia recollint olives pels 'señoritos'. Els hi donaven amb una barra de ferro a l'esquena i ha crescut amb molts problemes. Pateix molts dolors i jo sempre li deia: "iaia dime que no duele'", ha explicat el cantant.

"A casa meva som els més 'xarnegos'. Els meus quatre avis són andalusos i segueixen vius. A casa hem parlat anglès, francès, català i castellà per igual", ha afegit.

Núñez reconeix que es tornaria a presentar a OT: "Ha estat el trampolí de la meva vida". Tot i això, el seu pas per Eurovisió i l'alt volum de feina li va generar ansietat. "Vaig demanar ajuda al psicòleg. Durant un any tenia la sensació que no m'entrava l'aire i em despertava a mitjanit".

"Vaig patir un trastorn alimentari"

Ara segueix anant al psicòleg cada setmana i és que de jove també va patir un trastorn alimentari. "De sobte un dia vaig pensar que era guai posar-se a vomitar després de menjar".

"És com els fumadors. Ho seràs tota la vida. Em llevava i em deia avui estic gras. Tinc dismòrfia física. Veig coses que en realitat no són. També soc hipocondríac".

Tot i que ho va poder superar amb ajuda psicològica, reconeix que "mai seré feliç amb el meu físic". "A això se li suma que soc un personatge públic, que la gent opina de tu… tot suma", afegeix.

"Eufòria va ser molt dur"

El terrassenc també triomfa a la televisió, on destaca el seu paper com a copresentador d'Eufòria, al costat de Marta Torné. "Va ser molt dur", reconeix. "Em sentia molt identificat amb els concursants. Recordo que a la semifinal vam tornar d'una pausa per la publicitat i li vaig dir a la Marta que no podia més i que havia de marxar i ella em va dir que aguantés".

"A Catalunya, el 'boom' d"Eufòria' ha estat més fort que quan vaig anar a 'OT'. Tenia gent esperant a la porta. Em tiren cartes pel balcó…", ha reconegut.

Escolta l'entrevista sencera:

ETIQUETES:

Deixa un comentari