EXITÀS Andreu Buenafuente torna a TV3 i triomfa amb el monòleg "Curraràs"

Andreu Buenafuente a "Curraràs"

L'especial de l'humorista va arrasar amb prop de 600.000 espectadors i un excel·lent 28,4% de quota

Andreu Buenafuente ha tornat a TV3 per la porta gran. El monòleg especial d'aquest 26 de desembre, dia de Sant Esteve, titulat Curraràs va arrasar amb 594.000 espectadors i un espectacular 28,4% de quota.

L'humorista va tornar a la televisió pública catalana després de molts anys sense fer cap programa a TV3 i del recent Premi Ondas com a millor presentador. El monòleg de poc més d'una hora i un cost de 216.000 euros (segons figura al portal de transparència de la CCMA) es va emetre des del teatre La Llotja de Lleida.

Entre els temes que va tractar hi va haver la inflació, la Casa Reial espanyola o el divorci entre Piqué i Shakira.

El retorn de l'humorista de Reus a TV3 és un fet destacat si és té en compte que el seu gran darrer programa a la cadena pública va ser Una altra cosa (2002-2004) fins que va fer el salt a Madrid; primer a Atresmedia amb Buenafuente, Buenas noches y Buenafuente i En el aire i després a Movistar Plus, on va presentar Late Motiv des del 2016 fins a finals del 2021.

Ara, després de sis anys vivint a Madrid, el còmic de Reus ha tornat a Barcelona i ja treballa en un nou projecte a TV3. "Ara es donen les condicions bones a TV3. Crec que haig de sumar i ara ho puc fer i crec que trobrem la manera", va assegurar en declaracions al Tot es mou d'Helena Garcia Melero.

Un dels moments que va deixar sense paraules va ser la recreació que van fer de la família reial com si fossin a la sèrie Joc de Trons.

Per acabar el monòleg, Buenafuente va fer un gest cap als lleidatans instaurant una nova tradició. Fer un petó a un préssec per tenir bona sort al 2023. "Com que no és temporada, ho farem amb almíbar", va dir entre somriures. "Bona nit Lleida, Catalunya! Ens veiem l'any que ve!", va afegir per acabar.

Els espectadors aplaudeixen el retorn a TV3

Les expectatives eren molt altres però Buenafuente no va decepcionar als espectadors que van aplaudir de forma molt majoritària el seu monòleg de TV3. Tant és així, que l'etiqueta #CurraràsTV3 es va convertir en trendig Topic a Espanya.

Entre d'altres, cares populars com de la cadena com Toni Cruanyes. "M'agrada molt, quin fart de riure! Subtil, crític, en plena forma! Com et trobava a faltar a TV3", va escriure. "Hem estat orfes durant anys de molts referents i els nous no han sabut ocupar el seu buit", va dir un altre espectador.

Menys eufòric va estar el cantant d'Obeses, Arnau Tordera que va preguntar-se si el monòleg de 216.000€ els valia o no.

ETIQUETES:

Deixa un comentari